Haberler

Husumetli iki ailenin kavgasında silahlar konuştu: 2 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Kars'ın Kağızman ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Kağızman ilçesine bağlı Kuloğlu köyünde aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet olan iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışma silahlı kavgaya dönüşünce 2 kişi hayatını kaybetti bir kişi ise ağır yaralandı.

AYNI AİLEDEN İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çıkan tartışma üzerine S.G., F.G. ve A.G., Daşdan ailesinin ikamet ettiği eve silahla ateş açtı. Daşdan ailesinin de silahla karşılık verdiği kavgada Gökhan Daşdan ve Ümit Daşdan olay yerinde hayatını kaybederken, İzzet Daşdan ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Ağır yaralanan İzzet Daşdan, olay yerine gelen ambulansla Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Gökhan ve Ümit Daşdan'ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Kağızman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri köyün giriş ve çıkış noktalarında yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kağızman Kars 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ferhat almanya:

akutudikca inanin insanin kahrolasi geliyor boyle vahim haberleri su uc kurusluk dunyada hele hele boyle mubarek bir ayda you cinayetmi islenir hangi dag da kurt oldude neyi alip neyi veremediler birbirlerine olende oldurende cehennemlik diyo o Allahin yuce elcisi hz Muhammede sav efendimiz. you devltein polisi var svcisi var hakimi yrgisi var you bittsinnn su cinayetler you Allah riza icin cinayet islemeyin you ne olur ne oluuuur

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title