Haberler

Hülya Avşar'ın yatak odasında burun buruna geldiği hırsızın 10 yıl hapsi istendi

Güncelleme:

Oyuncu Hülya Avşar'ın yatak odasında karşılaştığı ve 1500 lira nakit ile ziynet eşyalarını çalıp kaçan hırsız Zelkif B. hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Hülya Avşar'ın Balıkesir Ayvalık'taki evinde bulunduğu sırada evine hırsız girmiş ve 1500 lira ile bazı ziynet eşyaları çalınmıştı. Avşar'ın yatak odasında karşılaştığı hırsız Zelkif B., balkondan atlayarak kayıplara karışmıştı. Hırsızlık sonrası emniyet güçlerinin güvenlik kamerasından tespit ettiği Zelkif B., tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Zelkif B. hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

"BİR ERKEKLE GÖZ GÖZE GELDİM"

56 yaşındaki ünlü oyuncu, emniyette verdiği ifadesinde, villasında yaşananları "06.30 sıralarında üst kattaki yatak odasında uyuyordum. Tıkırtı sesleri üzerine uyandım ve tanımadığım bir erkekle göz göze geldim. Şaşkınlıkla 'Sen kimsin?' diye sorunca koşarak kaçtı" sözleriyle anlatmıştı.

Hülya Avşar'ın yatak odasında burun buruna geldiği hırsızın 10 yıl hapsi istendi

"15 BİN TL ZARARIM VAR"

Ünlü sanatçı, yaşanan hırsızlık sonucunda bin 500 lira nakit parasıyla birlikte, kendisine ait pasaport, iki çanta, kızına ait fotoğraflar, içinde dua yazılı kağıtlar ve ziynet eşyalarının çalındığını, toplamda 15 bin liralık zararı olduğunu ifade etti.

Hülya Avşar'ın yatak odasında burun buruna geldiği hırsızın 10 yıl hapsi istendi

10 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı, yakalanarak cezaevine gönderilen hırsız Zelkif B. hakkında soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturma sonunda Zelkif B. için 'Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık' suçlamasıyla iddianame düzenlendi. Sabah'ın haberine göre, hırsız Zelkif B. hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava, ilerleyen günlerde Ayvalık Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hülya Avşar Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (13)

Soul edge:

Aman aman teyzemizin dualı kağıtları da varmış,ya bi defol uyuz kadın!

21
5
yanıtYanıtla
Ekşi elma:

Dua yazılı kağıtlar??? Abovv kızım çok temiz bir insan,örnek sanatçı(!)

17
2
yanıtYanıtla
İnsan Hakları Savunucusu:

Sanane lan sanane ! Taşıyor olamazz mı dua kağıtları? Hem taşısa taşımasa sanane! Kadın iyi veya kötü bir insan olsa sanane!

yanıt3
yanıt16
hakan:

korkup kaçmasaydı keşke demek mi istedi acaba

12
5
yanıtYanıtla
c.:

dua yazılı kağıt dediği de büyü tarifi kağıtlarıdır kesin. . işadamı sadettin saran hülya''yı ''yatağımda evimde hülya''nın benim için yaptırdığı büyüleri buldum'' diye terk etmişti hatırlayın. . yoksa hülya''nın dua ile işi falan olmaz. islam dinine görünürde bağlı. . neyse daha fazla yazmamalıyım

11
4
yanıtYanıtla
İnsan Hakları Savunucusu:

Yok lan yaz utanma !? Lan sen kimsin de Hülya Avşar hakkında bu kadar konuşabiliyorsun. Onu ne kadar tanıyorsun diyecem magazin haberleri ve filmler dışında tanıdığını sanmıyorum zaten. Duyduğun magazin haberlerine göre insanları asla yargılama. Hatta hiçbir zaman insanları yargılama! Kimsenin hayatı seni ilgilendirmez kardeşim. !

yanıt4
yanıt9
12345:

Savunucu moronu, Hülya teyzenmi

yanıt2
yanıt0
Bir Zamanlar Anadolu:

Ya bi gidin ne 10 yılı,hırsız evsahibini bile bıçaklıyor 2-3 yılla yargılanıp bırakılıyor!

13
1
yanıtYanıtla
ADSIZ CENGO:

tamam hırsıza bu cezayı verin AMA BÜTÜN HIRSIZLAR İÇİN AYNI CEZAYI VERİN

12
0
yanıtYanıtla
7654ergnmö:

siz kim oluyorsuzda tarihte önce komşularımızı sonra tüm dünya ülkelerini işgal ediyorsuz alçak tarihi soykırım katliamlarla dolu olan merhametsiz türkler

1
11
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title