Haberler

Hükümlü ve Tutuklular İçin Kitap Toplama Kampanyası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Eğitim Bir-Sen ve Cumhuriyet Başsavcısından genel görüntü Cumhuriyet Başsavcısının konuşması Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şube Başkan Vekili İbrahim Şimşek'in konuşması Hükümlü ve tutuklular için kitap toplama kampanyası Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz: "Hükümlü ve tutuklularımızın, ceza infaz kurumlarında sadece vaktini geçiren değil, vaktini en iyi şekilde değerlendiren, bir şeyler öğrenen, cezalarının ardından hayata daha olumlu bakabilen bireyler olmalarını istiyoruz" Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şubesince imzalanan protokol kapsamında hükümlü ve tutuklular için kitap toplama kampanyası başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Eğitim

Bir-Sen ve Cumhuriyet Başsavcısından genel görüntü

Cumhuriyet Başsavcısının konuşması

Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şube Başkan Vekili İbrahim Şimşek'in konuşması Hükümlü ve tutuklular için kitap toplama kampanyası

Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz:

"Hükümlü ve tutuklularımızın, ceza infaz kurumlarında sadece vaktini geçiren değil, vaktini en iyi şekilde değerlendiren, bir şeyler öğrenen, cezalarının ardından hayata daha olumlu bakabilen bireyler olmalarını istiyoruz"

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şubesince imzalanan protokol kapsamında hükümlü ve tutuklular için kitap toplama kampanyası başlatıldı.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, adliye binasında düzenlenen törende kampanyayla toplanacak kitapların hükümlü ve tutuklulara büyük katkısının olacağını anlattı.

Yavuz, kitap okumanın önemli olduğuna değinerek, şunları söyledi:

"Ceza infaz kurumumuzda bulunan hükümlü ve tutuklular, bizlere önce Allah'ın, sonra devletin birer emaneti. Bu emaneti her zaman en iyi şekilde koruyup kollamak istiyoruz. Hükümlü ve tutuklularımızın, ceza infaz kurumlarında sadece vaktini geçiren değil, vaktini en iyi şekilde değerlendiren, bir şeyler öğrenen, cezalarının ardından hayata daha olumlu bakabilen bireyler olmalarını istiyoruz. Bu nedenle sürekli eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Ceza infaz kurumumuzda kalan tutuklu ve hükümlülerimizi topluma kazandırmak, Allah'ını, kitabını, dinini, peygamberini, vatanını, milletini, bayrağını ve toprağını seven bireyler olarak yetiştirme gayreti içerisindeyiz."

Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şube Başkan Vekili İbrahim Şimşek de kampanyanın nisan ayı sonuna kadar devam edeceğini aktararak, toplanan kitapların ceza infaz kurumunda bulunan hükümlü ve tutuklulara teslim edileceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Eğitim Bir Sen İlyas Yavuz Kırklareli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title