Haberler

Hırsızlık zanlısı kadından, gazetecilere tepki: Benim bu videom Maraş'ı sallar düdük

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta hırsızlık suçundan aranan aynı aileden 3 kişi polis tarafından yakalandı. Kadın zanlı, emniyetten çıktıktan sonra gazetecilere tepki gösterdi. Kadın, "Çek, bu video Maraş'ı sallar düdük." dedi.

Kahramanmaraş'ta hırsızlık suçundan aranan 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. "Çek, bu video Maraş'ı sallar düdük" diyen kadın zanlı, gazetecinin "Yeğeninle birlikte mi hırsızlık yapıyorsun?" sorusuna ise, "İyi yapıyorum, merak etme evini de soyarım" karşılığını verdi.

SABIKALARI KABARIK

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili araştırma başlattı. Polis ekipleri, yapılan araştırma sonrası çok sayıda suç kaydı bulunan ve 5 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen Fırat D.'yi gözaltına aldı.

Hırsızlık zanlısı kadından, gazetecilere tepki: Benim bu videom Maraş'ı sallar düdük

Fırat D'nin işlemleri emniyette devam ederken, polis ekipleri Kahramanmaraş-Gaziantep yolunda 06 plakalı bir otomobili takibe aldı. Otomobilde yapılan inceleme sonrası Fırat D'nin akrabası olan Sercan D. ve Tamer D. gözaltına alındı. 26 suç kaydının olduğu tespit edilen Sercan D'nin hırsızlık suçlarından 9 ayrı dosyadan da arandığı ve hakkında 14 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi. Taner D'nin ise hürriyeti yoksun kılma suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı.

"MERAK ETME, EVİNİ DE SOYARIM"

Aynı aileden 3 şüpheli, hastanede alınan sağlık raporu sonrası adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Sercan D. görüntü almaya çalışan bir gazeteciye, "Çek, bu video Maraş'ı sallar düdük" dedi. Gazetecinin 'Yeğeninle birlikte mi hırsızlık yapıyorsun?" sorusuna ise kadın zanlı, "İyi yapıyorum, merak etme evini de soyarım" diye karşılık verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Haberler

500

Yorumlar (10)

BERBER SEYFÎ:

Kadındaki utanmazlığa, vurdum duymazlığa bakın ! Bir delikanlı bu kadını adam gibi, erkek gibi sallasa, kaşısa bidaha böyle sözler sarfederek kabadayı ayakları yapamaz.

13
0
yanıtYanıtla
ehue:

seyfi kes traşı

yanıt1
yanıt1
king:

bunlar pıslık ulkede pıslık coğaldı

11
0
yanıtYanıtla
ms:

YAŞASIN KÖTÜLÜK, Slagonu boşuna söylenmemiş. Adaleti herkes kendi sağlayacak. Ortakçılar çoğaldı dürüstlük ayaklar altında YUUUHHH diyorum

8
2
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Kesin ellerini gitsin

8
1
yanıtYanıtla
GARIBAN:

CEZASI YOK Kİ

6
0
yanıtYanıtla
ZIRT:

Af çıksada rahatlasak

3
2
yanıtYanıtla
ali:

af çıkarın bu gariplere yazık değil mi

2
2
yanıtYanıtla
müfit:

O dalga geçen hırsızlar cezanı şeriata göre vereceğiz deyin bakın yerlere yatıp ağlayarak nasıl özürler diler halkın malının çalınmasında Allah''ın emierlerini uygulamayan makam mevki sahiplerinin de vebali var

4
0
yanıtYanıtla
anti gürcü:

bu kadin dayak yememis

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title