Haberler

Hercai, 6 Bölüm Sonra Sezona Erken Veda Ediyor

Güncelleme:

Yayınlandığı ilk üç bölümle adından söz ettiren Hercai dizisi erken sezon finali kararıyla izleyenleri üzdü. Fenomen dizi 31 Mayıs'ta herkesi büyük şoka sokacak bir bölümle sezon finali yapacak.

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel ve Serhat Tutumluer'in bulunduğu Hercai dizisi, her geçen gün izleyici kitlesini artırmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk üç bölümüyle Cuma günlerine damgasını vurmayı başaran Hercai, sezona erken veda ediyor.

İZLEYENLERDEN TAM NOT ALDI

Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesinin anlatıldığı dizi farklı senaryosu ve başarılı oyunculuklarla izleyenlerden tam not aldı.

Hercai 6 Bölüm Sonra Sezona Erken Veda Ediyor

ERKEN SEZON FİNALİ YAPIYOR

5 Nisan cuma akşamı 4. yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Hercai dizisi erken sezon finali yapacak. Hercai 12. bölümü ile 31 mayıs cuma akşamı unutulmaz bir sezon finali yapacak.

Hercai 6 Bölüm Sonra Sezona Erken Veda Ediyor

YENİ SEZON EYLÜL'DE

Hercai, yeni sezona ise 13. bölüm ile 20 Eylül Cuma akşamı başlayacak.

Hercai 6 Bölüm Sonra Sezona Erken Veda Ediyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (45)

Mardin/Midyat:

bir Mardin''li ve Midyat''lı olarak diyorum ki böyle olayları ve kurguları hayatımızda görmedik. bunlar sizin duygularınızı inciterek sadece para kazanma derdindeler. Yazık, halbuki ne güzel hikayeler çıkar o güzel şehirlerden. sadece bir şehri değil insanın ahlakını edebini de zedeliyorlar. evli bir adam sırf intikam diye masum bir kıza zarar veriyor ve devamında hiç kimse adamdan nefret etmiyor neden çünkü aşık olmuş.

76
1
yanıtYanıtla
ANKARA:

sadece bir dizi bu kadar abartmayın.

yanıt7
yanıt7
zynp:

size katılıyorum. bu çok iğrenç bir şey, hiç bir suçu olmayan gencecik bir kadına yapılanları aşk diye üstüne kapatıyorlar. yaptı ama aşık oldu ne kadar kötü bir savunma. bardağı kırdım ama ben onu seviyordum.

yanıt3
yanıt0
MELİS KILIÇ:

BI TEK SENIN MI MARDININ OYLE KIM MARDIN DIYE BAKIYOR SONUCTA DIZI BU DIZI TÖRE OLAYIDA KUSURA BAKMASIN HER YERDE VARDI VE HALEN DAHA DEVAM ETMEKTE OLAN YERLERDE VAR MEMLEKETIN DIYE KOTULESTIRME SEKLINE GIRME DIZI BU DIZI KIMSE MARDIN DIYE BAKMIYOR BIZ DIZIYE BAKIYORUZ NE SACMA INSANLAR VAR ARKADAS NE OLAY MARDIN DE OLDU HAYDI IGREN C BI YER MARDIN MI DIYECEZGIZ AMA SIZIN ZIHNIYET BOYLE TABİ. . .

yanıt0
yanıt7
OSMANİYE:

BÖYLE SAÇMA SAPAN OKTAN DİZİLERİ İZLEMEYEN BİR TEK BEN MİYİM YAW

35
13
yanıtYanıtla
yyyyy:

güzel dizi kıskanmayın begeniyoruz

20
24
yanıtYanıtla
jjjjj:

bizim türk milleti pek sever mıç mıç ilişkileri, ağlamayı, ağa dizilerini. bıktım yeminle şu konulardan

28
11
yanıtYanıtla
misa:

bir tanede sen yaz senin dizini izlesinler

yanıt1
yanıt0
...:

yine bir atv dizisi ve yine çarpık ilişkiler. yakışır bu kanala

30
8
yanıtYanıtla
SENA:

AYNEN KATILIYORUM

yanıt2
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title