Haberler

İş yerini soymaya gelen hırsızlar, soygun esnasında halay çektiler

Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy'de bir iş yerini soymaya gelen hırsızlardan biri, diğer arkadaşları iş yerinin kepengini açarken halay çekti. Bu görüntüler karşısında şaşkına dönen iş yeri sahibi, "Halay çekiyor olmaları çok zoruma gitti" dedi.

İstanbul Arnavutköy'de bir iş yerini soymaya gelen hırsızlar iş yerinin kepengini açarken rahat tavırlarıyla pes dedirtti. Bir yandan iş yerini soymaya çalışan hırsızlar, bir yandan da oynadı. O anlar ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

HEM SOYUP HEM HALAY ÇEKTİLER

Arnavutköy Bolluca mahallesi Battal Gazi caddesinde bulunan bir telefoncu dükkanına geçtiğimiz Cumartesi sabaha karşı gelen 4 şüpheli, 20 dakikada dükkanda bulunan ikinci el 40 adet telefonu ve yazar kasayı çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansırken, hırsızların kepenkleri açarken sergilediği rahat tavırları dikkat çekti. Görüntülere hırsızların oynadıkları anlar da kameraya yansıdı.

Hem oynadı hem çaldı

"HALAY ÇEKİYOR OLMALARI ÇOK ZORUMA GİTTİ"

Sabah iş yerine geldiğinde dükkanının soyulduğunu gören Mehmet Ezer, hemen polise haber verdi. İş yerindeki güvenlik kameralarını izleyen Mehmet Ezer, sabaha doğru 4 hırsızın telefoncu dükkanına girdiğini ve 20 dakikada dükkanının soyulduğunu gördü. Telefoncu dükkanında 40 adet ikinci el cep telefonu ve yazar kasanın çalındığını söyleyen iş yeri sahibi Mehmet Ezer, "Beni en çok yaralayan şey, hırsızların rahat tavırları oldu. Kamera görüntülerini izlediğimde hırsızların içeriye girmeye çalışırken bir yandan da halay çekiyor olmaları çok zoruma gitti" dedi.

Hem oynadı hem çaldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Arnavutköy Haberler

500

Yorumlar (6)

Diyarbakırlı:

verdikleri zarar onlardan tanzim edilseydi ve adam akılı ceza alsalardı bakalım hayatları boyunca birsdaha halay çekerlermiydi millet tırnağıyla toplasın kazansın işçisidir siğortasıdır kirasıdır bunlar dalga geçsin

15
0
yanıtYanıtla
Adil kontrofol:

Halay çekiyorlar,korkup çekindikleri falan yok

11
0
yanıtYanıtla
:

yakalayıp kızgın sacın üzerinde yalın ayak halay çektireceksin şerefsizlere sanki beş beş para saymış gibi adamın dükkanına zarar verip mallarını çalıp ticaretten ediyorlar şayet bu şerefsizler yakalanacak olurlarsa pişmanız deyip ilk mahkemede serbest kalırlar o zaman herkes kendi adaletini sağlamanın yoluna düşer Allah aşkına bu ülkenin kanunlarının yetersizliğini dile getiren sayın büyüklerimiz de düşünsünler ki mühür kendilerinin elinde kanunu imzalamak çıkartmak bu kadar zor değil

4
0
yanıtYanıtla
xx1:

bunlar usta işte

1
1
yanıtYanıtla
FETİH:

adamların bir gayesi yok normal zaten yakalanınca biliyorlarki içerde yeme içme sıcak yatak var.

1
0
yanıtYanıtla
46:

Bilen biridir iceriyi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title