Haberler

HDP'li Vekil, PKK'lı Teröristin Cenazesine Katıldı

Güncelleme:

HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde öldürülen PKK'lı teröristin cenazesine katıldı.

HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran'ın, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde öldürülen Pkk'lı teröristin cenazesine katıldığı ortaya çıktı.

HDP'Lİ VEKİL CENAZEDE

Lice ilçesinin Dibek köyü kırsalında güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilen terörist Metin Kaplan'ın cenazesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Teröristin cenazesi Batman'ın İkiztepe Köyü Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran'ın yanı sıra HDP ve DBP'li yöneticiler de katıldı

TERÖRİST CENAZESİNDEKİ 6 HDP'Lİ VEKİLE SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Öte yandan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, kırmızı listede aranırken, Şırnak'ta ölü ele geçirilen 'Delal Amed' kod adlı terör örgütü PKK üyesi Hülya Eroğlu'nun cenazesine ve taziyesine katılan HDP milletvekilleri Feleknas Uca, Sibel Yiğitalp, Berdan Öztürk, Nadir Yıldırım, Ahmet Yıldırım ve Leyla Birlik hakkında soruşturma başlatmıştı.

Soruşturmaların, tespitler doğrultusunda genişletilerek, devam edeceği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Ayşe Acar Başaran Batman PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title