Haberler

Hayatını kaybeden oyuncu Recep Aktuğ son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Yıllar önce yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Hilmi karakterini oynayan Recep Aktuğ, dün hayatını kaybetti. Bugün son yolculuğuna uğurlanan Aktuğ'un sevenleri törene akın etti.

Unutulmayan karakterlere hayat veren aynı zamanda ses sanatçısı da olan Recep Aktuğ hayatını kaybetti. Usta oyuncu Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Aktuğ, geçtiğimiz aylarda hastaneye kaldırılmış, usta oyuncuya KOAH teşhisi konulmuştu. Recep Aktuğ'un oyuncu kızı Zeynep Aktuğ sosyal medya hesabından; 'Canım babam Recep Aktuğ'u kaybettim.' mesajını paylaşmıştı. Birçok başarılı projede yer alan usta oyuncuyu son yolculuğunda dostları yalnız bırakmadı. Aktuğ'un cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Hayatını kaybeden oyuncu Recep Aktuğ son yolculuğuna uğurlanıyor

ÜNLÜ İSİMLER TÖRENE KATILDI

Törene Aktuğ'un ailesi, yakınları ve şarkıcı Candan Erçetin, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, İlker Kızmaz, müzisyen Baha Boduroğlu ile birçok ünlü katıldı. Aktuğ'un kızı Zeynep Aktuğ ve eşi Gül Aktuğ taziyeleri kabul etti. Gül Aktuğ, eşinin tabutunun başında "Arkandan çok ağladım senin" dedi.

Recep Aktuğ'un cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Hayatını kaybeden oyuncu Recep Aktuğ son yolculuğuna uğurlanıyor

"O KURTULDU DA BEN NE YAPACAĞIM"

Recep Aktuğ'un eşi Gül Aktuğ, "Ne söyleyeyim ki, çok üzgünüm. 40 yıllık hayat arkadaşımı kaybettim, ne söyleyebilirim ki. KOAH tedavisi görüyordu. Çok çekti o, bir sene kadar falan bayağı çekti. O kurtuldu da ben ne yapacağım diye çok merak ediyorum" dedi.

"ALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN"

Aktuğ'un dizide oğlunu canlandıran oyuncu arkadaşı İlker Kızmaz ise, "Son bir senedir zor bir dönem geçirdi. Allah geride kalanlara sabır versin. Çok neşeli, keyifli, babacan bir abimizdi. Abi gibiydi" diye konuştu.

ÖLÜM HABERİNİ ALINCA ACILARINI PAYLAŞTILAR

Recep Aktuğ'un vefatının ardından ünlü isimler sosyal medyada paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nebahat Çehre, Instagram'da Recep Aktuğ'un fotoğrafını paylaşarak, "Sözler bazen anlamlarını yitirir. Işıklar içinde uyu güzel adam" yazdı.

Sanatçı Ferhat Göçer, Twitter'dan "Sanat camiamızın çok değerli bir üstadı.... Ağabeyimiz Recep Aktuğ vefat etti... Çok üzgünüm... Toprağı bol, mekanı cennet olsun..." paylaşımında bulundu. Müzisyen Selçuk Ural, "Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Çok üzgünüm, çok erken oldu arkadaşım." sözleriyle üzüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Aktuğ için Oda Tiyatrosu ve Oyuncular Sendikası da başsağlığı mesajı yayımladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zincirlikuyu Recep Aktuğ Haberler

500

Yorumlar (10)

ESKİ HÜKÜMLÜ ABDÜRREZAK DAYI:

Işıklar içinde uyusun. Amen.

6
10
yanıtYanıtla
müsllüman:

ışıklar içinde ne ya huzur içinde uyusun ve amin olacak amen değil

yanıt5
yanıt6
YAVUZ50:

allah rahmet eylesin, cümlemizn ölmüşlerine allah rahmet etsin.

15
0
yanıtYanıtla
misafir:

keşke eşinin cenazesinde göz kalemi sürmeyiverseydin. . . akmış o yuzden. . .

11
3
yanıtYanıtla
evet:

Allah Rahmet eylesin Ailesinin Basi sag olsun.

10
1
yanıtYanıtla
ASLI:

IŞIKLAR İÇİNDE UYUSUN İYİ SANATÇIYDI.

3
8
yanıtYanıtla
RFT:

Al bi Işık meraklisi daha el feneri verelim bayri yanina.

6
2
yanıtYanıtla
corci:

ışık NUR demektir. Cahil sürüsü

yanıt0
yanıt2
FUN:

peyker neredesin?

3
2
yanıtYanıtla
Oto kaporta ustasi:

Abi yanina akü koysunlar kabloyu disari hep sari ederler hep icinde uyur Rahmetli. Mademki Nur kelimesine karsi giciginiz var o zaman cözüm budur Usta sözü dinleyin

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title