Haberler

Havalimanında olay çıkaran Aleyna Tilki'den açıklama geldi

Güncelleme:

İstanbul Havalimanı'nda sıra beklerken bir yolcu ile tartışan ve ifadesi alınan Aleyna Tilki, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Artık susmayacağım. Sabrımın son noktasına geldim" dedi.

Şarkıcı Aleyna Tilki, İtalya'nın Milano kentine gitmek için geldiği İstanbul Havalimanı'nda sıra tartışması yaşadığı bir yolcu ve hakaret ettiği iddia edilen bir özel güvenlik görevlisinin şikayeti üzerine havalimanı polis merkezinde ifade verdi. Gündeme bomba gibi düşen olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan genç şarkıcı, "Artık susmayacağım. Sabrımın son noktasına geldim" dedi.

"DAHA REŞİT BİLE DEĞİLKEN..."

Açıklamasında geçmişten yaşadığı sıkıntılardan bahseden Aleyna Tilki, "Geçmişte prodüktörümün bıçaklanması, konserimde bomba patlaması, kariyerim sürecinde daha reşit bile değilken birileri tarafından şiddet görmemden dolayı(!) ve sosyal medyada tehdit içerikli mesajlar da almamdan dolayı artık susmak istemediğim için, artık sabrımın son noktasına geldiğim için havaalanında üstüme gelen bir adama karşı kimse bir şey yapmazken ben kendimi korudum" ifadelerini kullandı.

Havalimanında olay çıkaran Aleyna Tilki'den açıklama geldi

"BANA VURMAMASI İÇİN KENDİMİ KORUMAYA ÇALIŞTIM"

Kavga anında neler söylediğini hatırlamadığını belirten Tilki, açıklamasına şöyle devam etti: "Ne söylediğimi hatırlamasam da tavırlarında bana şiddet uygulama ihtimali olduğu için korkmuştum ve bana vurmaması için yüksek sesle konuşup kendimi korumaya çalışmıştım. Oradaki hiçbir kadın beni umursamadığı gibi olayın içine girip bana sempatileri olmadığı için o adamı savunarak onlar da kavgamızın içine dahil oldu."

İşte Aleyna Tilki'nin o açıklaması;

Havalimanında olay çıkaran Aleyna Tilki'den açıklama geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Aleyna Tilki İstanbul Haberler

500

Yorumlar (115)

İmdat:

Aleyna gelmiş geçmiş 10 büyük ses sanatçısından birisin.Zirvedesin.Harikasın.

8
132
yanıtYanıtla
gerçekler:

sen bali mi çektin :)))

yanıt39
yanıt2
Rüzgar:

??????????

yanıt2
yanıt8
X:

S. A HE ALEYNA KARDEŞİ KISKANIYORLAR.

yanıt3
yanıt27
Çılgın:

İmdattttttttt

yanıt5
yanıt1
İmdat:

Sesinle ve güzelliğinle her zaman bir numarasın ve zirvedesin.Seni seviyoruz Aleyna.

8
78
yanıtYanıtla
?? ??:

Zirveye bak zirveye ne zirve ama bumu zirvede hadi bak işine yaa

yanıt4
yanıt1
ON:

ALEYNA ÇOK BAŞARILISIN KISKANIYORLAR

3
50
yanıtYanıtla
idil:

az ötede oyna araba çarpacak

yanıt1
yanıt0
BİRSEN:

ya her şeyi abartmayın siz ünlüsünüz diye kimse size birşey demesinmi adam sana durup dururken ne diyecek he belliki havalara girdin zaten şımarıksın saygı nedir bilmiyorsun adamı çileden çıkarttın yazık adama valla üzüldüm

40
2
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title