Haberler

Hatice evlenme teklifi aldı, eski sevgilisi mekanı bastı!

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı Hatice, kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Ali Kemal Sarı'dan sürpriz bir evlilik teklifi aldı. O anlarda Hatice'nin eski sevgilisi Ender Ataç, mekanı bastı.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ali Kemal Sarı ile tanışma hikayesini anlatan ve "'Canım ben sana anca abla olurum' dedim" sözleri ile gündem olan şarkıcı Hatice, 10 yaş küçük sevgilisi Ali Kemal Sarı'dan evlilik teklifi aldı. 40 yaşındaki Hatice, bu mutlu anlarını sosyal medya hesabından "İlk fotoğrafımız umarım sonsuz olur. Hayatıma hoş geldin canım sevgilim" notuyla paylaştı.

EVLİLİK TEKLİFİ ALDI, ESKİ SEVGİLİSİ MEKANI BASTI

Hatice, dün doğum gününü kutladığı sırada sevgilisi Ali Kemal Sarı, şarkıcıya evlenme teklif etti. Hatice ve arkadaşları o anları sosyal medyadan paylaştı.

Hatice evlenme teklifi aldı, eski sevgisi mekanı bastı!

Sevgilisinden evlenme teklifi aldığı sıra Hatice'nin eski sevgilisi Ender Ataç mekanı bastı. Bu olay sonrası ünlü şarkıcı mekanı apar topar terk ederken, Ender Ataç, Hatice'nin kalktığı masaya oturdu.

Hatice evlenme teklifi aldı, eski sevgisi mekanı bastı!

AYRILIĞI TWİTTER HESABINDAN DUYURMUŞTU

Şarkıcı Hatice, eşi Ramiz Özbay'dan boşandıktan sonra Ender Ataç ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hatice uzun süre beraber olduğu Ender Ataç'la ayrıldığını Twitter'dan "Ender Ataç ile ilişkim şu saat itibari ile bitmiştir. Allah Herkese hayırlı yazılar yazsın" sözleriyle duyurmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ali Kemal Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (19)

TUBA:

BUNUDA YOLCU EDER YAKINDA

7
1
yanıtYanıtla
smz:

Ağlanacak halimize güleriz. . . . . . artık şaşırmıyorum. . . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
smz:

zms cevap . . . . sen anladın. . . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
Zms:

Ne diyon la semizotu.

yanıt1
yanıt4
MİKROP:

GRUBA GEL MODERN FOLK ÜÇLÜSÜ GİBİ OLMUŞ . . . NE TURNE YAPAR BUNLAR AMA

4
2
yanıtYanıtla
z:

ar damarı yırtılmış hangi zor anları kaçın kurasının zor anlarımı olur arsız kadın

5
0
yanıtYanıtla
Hattori:

Bu çocuuk gelin değil, çocuk damat almış

5
0
yanıtYanıtla
Zaza:

Kız Hatca, Çık Ağaca.

4
1
yanıtYanıtla
su yolunu bulur:

bu sene ne boynuzlu ala geyikler turemıs

4
0
yanıtYanıtla
Hacı ama amca değil:

Esra cengiz olaylar bunlar

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title