Haberler

Hatay yüzüne asit türü sıvı dökülen berfin özek yaşama tutunmaya devam edeceğim

Güncelleme:

Yüzüne asit türü sıvı dökülen Berfin Özek Yaşama tutunmaya devam edeceğimHatay'ın İskenderun ilçesinde eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) tarafından yüzüne asit türü sıvı dökülen Berfin Özek (19), Sağlık Bakanlığı'nın girişimleriyle tedavi ediliyor.

Yüzüne asit türü sıvı dökülen Berfin Özek Yaşama tutunmaya devam edeceğim

Hatay'ın İskenderun ilçesinde eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) tarafından yüzüne asit türü sıvı dökülen Berfin Özek (19), Sağlık Bakanlığı'nın girişimleriyle tedavi ediliyor. Göz kapakları ve dudağı yeniden yapılan Özek, Yaşama tutunmaya devam edeceğim dedi.

Geçtiğimiz 15 Ocak'ta İskenderun'a bağlı Buluttepe Mahallesi 390 Sokak'ta dershaneden çıkıp evine doğru giden Berfin Özek'in yolu iddiaya göre eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik tarafından kesildi. Çeltik, Özek'in yüzüne asit benzeri bir sıvı atıp, kaçtı. Yaralanan Berfin Özek, çağırılan ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından da Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yüzünde yanıklar oluşan genç kız, Yanık Ünitesi'nde tedaviye alındı. Berfin Özek'e saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla yakalanan Casim Ozan Çeltik tutuklandı. Berfin Özek'in gördüğü uzun tedavinin ardından taburcu olan ancak yüzünde ağır yanık izleri kaldı. Saldırgan Casim Ozan Çeltik, İskenderun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce yargılanmaya başlandı. Çeltik için, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

KENDİMİ GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Doktor Mehmet Mutaf tarafından ameliyat edilen Berfin Özek, daha sonra İskenderun'a ailesinin yanına geldi. Annesi Zeynep Özek ile kendilerine yaşadıkları olayın başından beri sahip çıkan İskenderun Kadın Platformu üyelerini ziyaret eden Berfin Özek, verdikleri moral ve sahiplenmeyle güçlü hissettiğini ifade etti. Tedavisinin henüz tamamlanmadığını iki ameliyat daha olacağını belirten Özek, şunları söyledi

3 ameliyat geçirdim. Bu süreçte çok zorlandım çok acı çektim. İnsanlar dışarıdan nasıl görüyor bilmiyorum. Ama gerçekten çok zor süreçler geçirdik. Yeri geldi ağladık, yeri geldi güldük. İnsanlarımızın, kadınlarımızın desteği çok oldu üzerimizde. Hepsi benim ailem oldu. Doktorum sağ olsun çok iyi ilgilendi benimle. Her aşamasında yanımda motive etti beni. 'Acı olmayacak, korkma, sürekli yanındayız' diye. Doktorumun hakkını gerçekten ödeyemem. O kadar iyi yürekli o kadar narin merhametli bir insan ki elimi tuttuğu zaman 'başaracağız olacak bu iş' dedi. Ben de hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. Her zaman içimde bir yaşama sevinci vardı içimde. Yaşama tutunmaya devam edeceğim. Herkese yanım da olduğu için çok teşekkür ederim.

GÖZLERİ DE AMELİYAT EDİLECEK

Aynaya ve insanların tepkilerine baktığında kendisini iyi hissettiğini kaydeden Özek, Kendimi çok güçlü hissediyorum inşallah daha da iyi olacak. Bir ay sonra tekrar gideceğim doktorum ne derse ona göre hareket edeceğiz. Göz için de ameliyat süreci başlayacak. Görme olanağı olur mu Bilmiyoruz ama inşallah olur diye konuştu. Anne Zeynep Özek ise kızındaki gelişmeleri görünce çok mutlu olduğunu eski güzelliğine kavuşması için dua ettiğini belirterek, şunları söyledi Kızımın şu anki halini görünce daha umutlu oldum. Kadın platformu ve bize sahip çıkanlara nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Bize hep arka çıktılar bir anne, bir kardeş oldular. İnanıyorum ki kızım düzelecek eski halini alacak.

İskenderun Kadın Platformu sözcüsü Belgin Ayrancı da, Berfin Özek'in yaşama tutunmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Çeltik Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title