Haberler

Hatalı Sürücüler Drone'a Yakalandı

Hatalı sürücüler Drone'a yakalandı Aydın - Muğla karayolunda drone'lu trafik uygulamasıAYDIN - Aydın Emniyet Müdürlüğü trafik kazalarını önlemek maksadıyla Aydın-Muğla kara yolunda drone destekli uygulama yaptı.

Hatalı sürücüler Drone'a yakalandı

Aydın - Muğla karayolunda drone'lu trafik uygulaması

AYDIN - Aydın Emniyet Müdürlüğü trafik kazalarını önlemek maksadıyla Aydın-Muğla kara yolunda drone destekli uygulama yaptı.

Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yapılan uygulamada Drone'dan aldıkları görüntülerden kırmızı ışık, emniyet kemeri ve şerit ihlali yapan sürücüleri tespit ederek cezai işlem uyguladı. Vatandaşlar drone ile yapılan trafik uygulamasından memnun olduklarını, sürücülerin trafikte daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün 100 günlük eylem planı kapsamında Drone uygulaması yapmakta olduklarını belirten Komiser Yardımcısı İbrahim Tosun, "Drone uygulaması ile amacımız kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri ihlali, şerit ihlali yapan araçlara cezalarını uygulamak ve trafik kazalarının önüne geçmek. Bu uygulama kapsamında Drone ile çekimlerimizi yapıp ihlal yapan araçları trafik ekibimiz durdurup, cezai işlem uygulayıp ayrıca sürücüleri bilgilendiriyor. Arkadaşlarımız şok uygulama şeklinde yeri ve saati belli olmadan denetlemelerini yapıyorlar. Her gün Aydın'ın farklı bölgelerinde denetimlerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Drone ile yapılan trafik denetiminde aracı ile kırmızı ışık ihlali yapan ve ekipler tarafından 235 TL ceza kesilen Muammer Dokuyan, "Kırmızı ışık ihlali yapmışım. Biraz müşteriye geç kaldığım için sarı ile kırmızı arası geçmeyi tercih ettim. Bu nedenle kameralara yakalandım ve ceza yedim. Dikkat etmemiz lazım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Aydın Emniyet Müdürlüğü Aydın Genel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title