Haberler

Hastaneden taburcu olan Mehmet Ali Erbil, yeni yıldan sadece sağlıklı olmayı istedi

Güncelleme:

Kaçış sendromu rahatsızlığı nedeniyle aylarca yoğun bakımda yatan ve şimdilerde tedavisine devam edilen Mehmet Ali Erbil, taburcu olduktan sonra ilk kez konuşarak "2020'den en büyük dileğim sağlık" dedi.

Evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan ve sonrasında yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu rahatsızlığı nükseden ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, 2020 dileklerini anlattı.

TABURCU OLDUKTAN SONRA İLK KEZ KONUŞTU

İki beyin damarı birden tıkandığı için geçtiğimiz aylarda yeniden hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, taburcu olduktan sonra ilk kez konuştu. Ses sanatçısı Ercan Avşar ve oyuncu Tolga Yüce ile akşam yemeğinde buluşan Erbil, bir video çektirerek 2020 yılından beklediklerini anlattı.

Hastaneden taburcu olan Mehmet Ali Erbil yeni yıldan sağlık beklediğini söyledi

2020'DEN BEKLEDİKLERİNİ ANLATTI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına özel video gönderen Mehmet Ali Erbil, "2020'den en büyük dileğim sağlık. Yaklaşık 1,5 yıldır yatıyorum. 2020'yi evde karşıladığım için çok mutluyum" dedi. Erbil'in bir an bile yanından ayrılmayan arkadaşı Ercan Avşar ise, "Her zaman Mehmet Ali Erbil'in yanındayım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (34)

FIRTINA 61:

Mehmet Ali: ''''2020''den dileğim sağlık'''' diye, bir cümle olmaz. 2020 ne ki? Sadece miladi takvime göre bir yıl ismi ''''2020''de Allah''tan sağlık diliyorum'''' de. Korkma! Allah de, ağzın aşınmaz. İnan daha da mutlu olursun. Allah sana sağlık, sıhhat versin. Hidayete eresin inşallah. . .

46
3
yanıtYanıtla
öğretmen:

o yaşlı adamı programdan kovdugun günden beri nefret ediyorum bundan

29
3
yanıtYanıtla
hoca:

o program 2011 de kaldı. ama haklısın. gereksiz bi davranıştı.

yanıt4
yanıt0
birikedimi7:

allah rahmet etsin

19
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah şifa versin

18
6
yanıtYanıtla
BİLGE:

tövbe et kazandıklarını Allah yolunda ihtiyaç sahiplerine dağıt. hellalik iste gusül abdest al kıbleye dön Allahı tanı ki belki Allah afeder. yoksa Allah muhafaza esfelesalihin gidersin. inşaallah bu arada gaflet uykusunda olanların uyanmasına neden olur. Allah cümlemizi şuurlu ve imanlı kılsın

19
1
yanıtYanıtla
HATİCE ARSLAN:

Amin.

yanıt4
yanıt0
sunshıne haymaker:

Gebermedin gitti lan!

3
14
yanıtYanıtla
o ha ha ha:

seni bekliyormuş

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

2019 yılını atlattı 2020 de kesin gidici

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title