Haberler

Hastalığı Nükseden Arda Kural, Son Haliyle Sevenlerini Üzdü

Güncelleme:

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Arda Kural'ın metrobüste çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak hastalığının yeniden nüksettiğini ifade etti.

2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılarak tedavi gören ve kendisine Psikonevroz teşhisi konulan ünlü oyuncu Arka Kural'ın rahatsızlığının yeniden nüksettiği iddia edildi. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Arda Kural'la ilgili bir yazı kaleme alarak Kral'ın rahatsızlığının yeniden nüksettiğini yazdı.

Hastalığı Nükseden Arda Kural, Son Haliyle Sevenlerini Üzdü

"BİTKİN BİR ŞEKİLDE DOLAŞIYOR"

Ünlü oyuncunun metrobüste çekilmiş fotoğraflarını da yayınlayan Akay, "2008 yılında son filminden parasını alamayınca depresyona girmişti Arda Kural... Önceleri tedavi olmayı kabul etmemişti. 2012 yılında ise Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin K2 Servisi'ne yatırılmış ve Kural'a 'Psikonevroz' teşhisi konulmuştu. Arda, günde 3 ilaç kullanıyordu ve tekrar işi ile ilgili gelişmeler yaşayınca durumu iyiye gitmeye başlamış ve düzelmişti. Ancak projelerde yer bulamayan Arda'nın hastalığı yeniden nüksetti ve bitkin bir şekilde metrobüslerde ve minibüslerde dolaşıyor. Günlerdir aynı kazağı giyiyor, telefonunu bile kullanamıyor. Sosyal medya adresleriyle bile ev arkadaşı ilgileniyor." ifadelerini kullandı.

Hastalığı Nükseden Arda Kural, Son Haliyle Sevenlerini Üzdü

"YAPIMCILARA DA YAZIKLAR OLSUN"

Arda Kural için yapımcılara seslenen ünlü sanatçı Onur Akay, "Bir dönem yakışıklılığı ile genç kızların hayallerini süsleyen Arda Kural'a, Türkiye'de bir projede yer verecek yapımcı yok mu şimdi? Yapımcılara da yazıklar olsun! Arda, şizofren değil ve tedavi sonrası düzelebilecek bir hastalığı var. Ancak sevenlerinin ve yapımcıların onu yalnız bırakmaması ve sabırla destek olması gerekli!" dedi.

Hastalığı Nükseden Arda Kural, Son Haliyle Sevenlerini Üzdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (37)

Kleopatra:

Onur bey neden fotoğrafı gizli çekip haber yapmaya çalışmış amacı ne ? Sanırım kendisininde güzel bi tedavi görmesi gerek

31
6
yanıtYanıtla
Dark army:

Onur bey değil, onur hanım...

yanıt0
yanıt0
MERYEM:

NEDENSE BU ADAM İYİ GİBİ GELİYOR BANA. İNSANI İNSANLIKTAN ÇIKARANLAR UTANSIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN ARDA

27
0
yanıtYanıtla
ibrahim:

Çok iyi bir insan olduğu her halinden belli oluyor. İnsanların zor günleri, dar günleri olabilir. Böyle zamanlarda destek olmak gerekir. Allah yardımcısı olsun inşallah.

26
0
yanıtYanıtla
Leyla:

Zaten iyi insan olduğu için bu halde. . .

yanıt1
yanıt0
Biri:

Allah yardımcısı olsun tüm gençlerimizin umutları kırılmasın çiçek açsın

23
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Adamın ciddi bir psikolojik rahatsızlıgı olduğu açık.Allah şifa versin

21
1
yanıtYanıtla
Muzdarip:

Adam bir işinden araçla evine dönerken, aracın şoförü namaz kılmak için müsaade istediğinde hayatını sorgulamaya başlayıp bu hâle geldiğini açıkladı. Namaza başladığını, sonrasında geçmiş hayatıyla o dönemki hayatı arasında sıkışıp kaldığını ve rahatsızlandığını söyledi. Bu adamın yaşadığını bir hastlaık olarak görmek haksızlık olur.

12
8
yanıtYanıtla
Emekli48:

Haberde parasını alamayınca bu hale geldi diyor. Namaz düşmanı biri bu hikayeyi uydurmuştur. İnanma kardeş.

yanıt1
yanıt2
Oliver hardy:

Allah yar ve yardımcısı olsun kolay değil Allah kimseyi düşürmesin

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title