Haberler

Hasan Şaş PFDK'ya Sevk Edildi

Güncelleme:

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, Medipol Başakşehir maçındaki hakaret ve saldırısı sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, "hakaret ve saldırı" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nce alınan kararlar şöyle:

ŞÜKRÜ HANEDAR

"GALATASARAY A.Ş. Kulübü idarecisi ŞÜKRÜ HANEDAR'ın 19.05.2019 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 27.05.2019 tarihinde itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

HASAN ŞAŞ

GALATASARAY A.Ş. Kulübü antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ'ın aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 27.05.2019 tarihinde itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Galatasaray Başakşehir Hasan Şaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (23)

HAKEM:

HASAN YİYORSA AVRUPA MAÇLARINDA AYNISINI YAP ( BOĞAZ SIK FUTBOLCU KOVALA SAHADA HER TÜRLÜ KÜFÜR HAKEMİ TEHDİT) YİYORSAAAAAAAAAAAAAA

11
11
yanıtYanıtla
ADANALI SELO:

FATİHİN FEDAİSİ KARA DÜBÜRLÜ KEL HASAN. OĞLUM AKILLI OL. ADAMI DOMALTIRLAR.

12
9
yanıtYanıtla
selim:

Hızlı yemeyin arkadaşlar. Sindire sindire yeyinki , mideniz zarar görmesin. Beş yıl daha bütün kupalar ASLAN CM BOOOOOMUN

5
13
yanıtYanıtla
ilahi adalet yerini bulur:

Hızlı giden atın bu seyrek düşermiş yiğenim , kul hakkına ortak olmaya nede merkalısın öyle sizde bu çetelik varken her yıl şampiyonsnuz milletini hakkını nasıl ödeyeceksinizz bakalım bunun öteki tarafı da var

yanıt6
yanıt5
u.leo:

oo beyler bakıyorum ağlamaya kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. mahalle maçında oynatılmayan vitaminsiz, sümüklü bebeler gibisiniz, kaç haftadır ağla ağla göz pınarlarınız kurudu, üzülüyorum size. hasan ve terim nasıl kudurtuyor sizi değil mi, kudurun kudurun, aşınız bizde nasılsa, vururuz geçer. hedef23. . .

10
7
yanıtYanıtla
yorumcu:

TFF bitmiştir, adalet yerine 17 kulübe zulmetmiştir. Bundan sonra ceza verse ödül olur.

10
4
yanıtYanıtla
burak bey:

bu adamın Türk futbolundan ihraç edilmesi lazım.

9
2
yanıtYanıtla
dürüst:

BUNLARDAN ADAM OLACAK TA GÖRECEĞİZ BİR SALTANAT DEVAMMM

5
6
yanıtYanıtla
kısTo:

şu şaklaban kel hasan da olmasa biz iyi gülemezdikk '' çokk yaşa lan kell. hasan beyin eşi film yıldızı olmak istemiş dizilerde oynamak oynatılmak istiyormuş öyle duyumlar aldıkk.

7
3
yanıtYanıtla
yorumcu:

önce kupa ver, sonra ceza ver göstermelik. Bütün taraftarlar enayi ya

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title