Haberler

Hasan Ali Kaldırım: Ersun Yanal beni neden oynatmadı, anlamadım

Güncelleme:

Ankaragücü maçında ilk 11'de forma giymesi beklenen ancak 1 dakika bile oynayamayan Hasan Ali Kaldırım, bu durumun sebebi olarak, "Sakat falan değilim. Tam tersine hazır ve istekliyim. Benim de anlayamadığım şeyler var demek ki" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz çarşamba günü GMG Kırklarelispor'u 1-0 yendiği Ziraat Türkiye Kupası maçında ikinci 45 dakika forma giyen Hasan Ali Kaldırım, karşılaşma sonrası "Sakatlığımı tamamen atlattım, şampiyonluk yürüyüşünde yeniden varım" açıklamasını yapmıştı.

Bu gelişme sonrası Ankaragücü maçında ilk 11'de forma giymesi beklenen Hasan Ali Kaldırım, mücadelede bir dakika bile forma şansı bulamadı ve hayal kırıklığı yaşadı.

Hasan Ali Kaldırım: Ersun Yanal beni neden oynatmadı, anlamadım

"SAKAT FUTBOLCU BÖYLE ÇALIŞABİLİR Mİ?"

2-1 kaybettikleri maçtan sonra sahaya çıkıp yaklaşık 30 dakika koşu yapan Hasan Ali Kaldırım, konu ile ilgili olarak Hürriyet'e yaptığı açıklamada "Ben de anlamadım, sakat falan değilim. Tam tersine hazır ve çok istekliyim. Ersun hoca bugün beni neden oynatmadı, hiç bilemiyorum. Ben de şaşırdım. Hem sakat olsam kulübede bile oturamam ki. Bak herkes duşa girdi ben sahaya çıkıp yarım saat antrenman yapıyorum. Sakat futbolcu böyle çalışabilir mı? Benim de anlayamadığım şeyler var demek ki" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kırklarelispor Ankaragücü Haberler

500

Yorumlar (26)

futbol bilgis:

ersun yanalın bir şey bildiğini sanmıyorum

26
5
yanıtYanıtla
FİFİ:

ALİ KOÇUN SUÇU YOK STADYUMDA ERSUN YANAL DİYE BAĞIRAN KİMLER BİRAZDA KENDİNİZİ SUÇLAYIN

23
4
yanıtYanıtla
ziyaa:

Ersun Yanal''ın suyu ısındı. . . G. Saray derbisinde, alınacak bir mağlubiyet sonrasında, kovulabilir. . .

20
5
yanıtYanıtla
mehmet GS:

ey fb li arkadaşlarım aziz yıldırım sayesinde bugüne kadar gs ye iç sahada yenilmediniz. ama artık ali koç ile birlikte elinizde kalan tek koz olan içerde gs ye yenilmemezlik serinizi sonlandırmaya geliyoruz. sizler de bunu bekliyorsunuz bekleyin çünkü habersiz geleceğiz ansızınn nn hhahahaha

10
11
yanıtYanıtla
Kebapçı selo:

Maç bittiğinde bakalım kim gülecek ama demedi deme Fenerin ilacı cincondur, oda tam Fenerin hasta vaktine denkgeldi. Bak bu dediğimi not et tarihi bir fark olabilir.

yanıt5
yanıt1
Hoca:

Her kadıköy maçına çıkarken GS li futbolcuların resmini çekip arkadaşlara gönderiyorum not yazıp;Bu seneki kurbanlıklar bunlar diye.Sayıları kaç oldu bende hatırlamıyorum kimler geldi kimler geçti..

yanıt1
yanıt0
yunus can 29:

Eğer bu haber doğru ve Başkan Ersun''u görevden almıyorsa, Başkan AJANDIR ve görevi Fenerbaheyi batırmaktır. ,

7
5
yanıtYanıtla
hahahaha:

ilk günde söyledim halada söylediklerimin arkasındayım, Ersun yanal teknik direktör falan değil

11
1
yanıtYanıtla
fenerli:

ersun ersun diye ağlayanlar memnun mu acaba takımın halinden??? biz şunu yapacaz biz bunu yapacaz diye diye bu haldeyiz.

10
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

İnadına Ersun Yanal

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title