Haberler

Hande Erçel'in hayranları annesi Aylin Erçel adına Arakan'da su kuyusu açtırdı

Güncelleme:

Geçtiğimiz ocak ayında annesi Aylin Erçel'i kaybeden Hande Erçel'e hayranlarından unutamayacağı bir doğum günü hediyesi geldi. Hayranları Erçel'in annesi adına Arakan'da su kuyusu açtırdı.

Hande Erçel'in 48 yaşındaki annesi Aylin Erçel, 11 Ocak'ta yaklaşık sekiz aydır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Uzun süre annesinin acısını yaşayan ünlü oyuncuya hayranlarından anlamlı bir hediye geldi.

ANNESİ ADINA SU KUYUSU AÇTIRDILAR

Güzel oyuncunun fanları, Kasım ayında 26. yaşını kutlayan oyuncu Hande Erçel için açlık ve susuzlukla savaşan Arakan'da oyuncunun 1 yıl önce vefat eden annesi adına su kuyusu açtırdı.

Hande Erçel'in hayranları annesi Aylin Erçel adına Arakan'da su kuyusu açtırdı

"SİZİ ÇOK SEVİYORUM"

Bir dernek vasıtası ile açtırılan su kuyusuna 10 Ocak'ta kaybettiği annesi Aylin Erçel'in adının verildiğini öğrenen güzel oyuncu, çok duygulandı. Sevenlerine sosyal medya aracılığıyla duygu yüklü bir mesaj yayınladı. Annesine çok bağlı olan oyuncu, hediye için hayranlarına "Hepinizin isimlerini tek tek okudum. Çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum. İyi ki yıllardır benimlesiniz. İyi ki yanımdasınız" sözleriyle teşekkürlerini yolladı.

Hande Erçel'in hayranları annesi Aylin Erçel adına Arakan'da su kuyusu açtırdı

Hande Erçel'in hayranları annesi Aylin Erçel adına Arakan'da su kuyusu açtırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Erçel Arakan Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

LORİS:

keske o kadar para kazanmalarına ragmen onlarda aynı şekilde birer kuyu açtırsalar

7
0
yanıtYanıtla
meliksah:

bu vatan çok güzel iyisiyle kötüsüyle bu vatanın insanları çok güzel ve çok vicdanlı bize düşen ayrıştırmadan birbirimizi sevmek bence bu olursa güzel günler bizim ve vatanımızın

5
0
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

ÇOK PARANIN HESABI DA AĞIR OLUR. BOL BOL HAYIR İŞLEYİN EY ZENGİNLER

5
0
yanıtYanıtla
yurdum insanı:

Ne Kadar güzel bir hediye. . . .

3
0
yanıtYanıtla
MSDS:

Kendisi yokluktan yaptıramamış mı . . ?

2
0
yanıtYanıtla
Analist:

Bence parayi alip yeni kuyu acmis gibi tabela koyup fotograf cektiriyorlar

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title