Haberler

Hande Erçel'e Halka Dizisinin Yönetmeninden Destek!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden ünlü oyuncu Hande Erçel'e, Halka dizisinin yönetmeni Volkan Kocatürk'ten destek geldi.

TRT 1'deki 'Halka' dizisinin yönetmeni Volkan Kocatürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesini kaybeden oyuncu Hande Erçel'e, destek verdi.

Hande Erçel'e Halka Dizisinin Yönetmeninden Destek!

"ONSUZ BU AKŞAM EKSİĞİZ"

Oyuncu Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, geçen hafta kansere yenik düştü. Büyük üzüntü yaşayan oyuncu, eve kapandı. Yönetmen Volkan Kocatürk, Instagram hesabından Hande Erçel'le dizi setinde çekildiği fotoğrafı paylaşıp ''Yanındayız'' notunu düştü. Hande Erçel'in rol aldığı Halka dizisi geçen gün TRT'de yayınlanmıştı. Hep birlikte ilk bölümü izleyen ekip, ''Hande, genç yaşta bu acıyla yüzleşti. Onsuz bu akşam eksiğiz'' diyerek Erçel'e başsağlığı dilemişti.

Hande Erçel'e Halka Dizisinin Yönetmeninden Destek!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Volkan Kocatürk Sosyal Medya Hande Erçel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (6)

trigger:

kardeş ilk kez birisi Annesini kaybetmiyor , benim annem anne babasını tanıma fırsatını hiç elde edememişo yüzden her gün bu şekilde saçma sapan haber yapıp servis etmeyin başlarım handesine de annesine de

3
17
yanıtYanıtla
BEYİN YOK TRİGGER:

ANNE BABASINI TANIMAMIŞ OLMAK O İNSANIN HAYATINDAKİ KOCAMAN BİR BOŞLUK FAKAT GENÇ YAŞTA KANSERDEN VE TANIMIŞ OLUP BİR ÇOK ANI BİRİKTİREN İNSAN İÇİN ÖLÜM BOŞLUK DEĞİL ACIDIR. BÜYÜTÜLEN HİÇ BİRŞEY YOK. SEN FAZLA BÜYÜTMÜŞSÜN ANNENİ BU KÜÇÜK GELDİ . .

yanıt9
yanıt2
Marko Paşa:

İbret alan var mı yok. Ölüm bile reyting aracı yapılıyor. Yarın ölüm kapıya dayandığında sanatçı(!) olmanın anlamsız ızdırabını ve günahların ağırlığını şimdiden düşenemeyecek kadar yaşama ve para hırsı kuşatmış bunları.

6
2
yanıtYanıtla
siyahinic star:

siyah inic star asliece altay

0
0
yanıtYanıtla
siiyah inic star:

siyah inic star asliece altay

0
0
yanıtYanıtla
Bas sagligi:

Olüm bu girgiri şamatasi vesairesi olmaz.. Allah rahmet etsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title