Haberler

Hamileyken ihanete uğrayan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta eşinin ihanetiyle sarsılan oyuncu Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu. İhaneti affeden Ersubaşı, doğumunda yanında olan eşi için "Sen şahane bir babasın" yorumunu yaptı.

Yıllar önce yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Damla Ersubaşı, ikinci bebeğine hamileyken 2016 yılında evlendiği eşi Mustafa Can Keser'in ihanetiyle sarsıldı. Çocukları için ihanete göz yuman Ersubaşı, ikinci doğumunda yanında olan eşine övgüler dizdi.

İKİNCİ KEZ ANNE OLDU

Eşinin ihanetini affeden genç oyuncu, ikinci bebeğini kucağına aldı. Kızlarına Zeynep Nisan adını veren çiftten Mustafa Can Keser, Instagram hesabından aile fotoğrafını "Bana bugün 2. kez baba olma duygusu tattırdığın için, seninle ve kızlarımla bir ömür beraber olacağım için çok şanslıyım.... Dünyanın en güzel iki kızını verdin... Seni çok seviyorum karım" notuyla paylaştı.

Hamileyken ihanete uğrayan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu

"SEN ŞAHANE BİR BABASIN"

Eşinin paylaşımına cevap veren Damla Ersubaşı, ise "Sen şahane bir babasın" yorumunu yaptı. Oyuncunun ihaneti affederek eşine övgü yağdırması bazı sosyal medya kullanıcılarını da kızdırdı. Ersubaşı'nın yorumuna cevap veren bazı sosyal medya kullanıcıları "Hamileyken seni aldatan adamı nasıl affettin" diyerek sitem etti.

Hamileyken ihanete uğrayan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu

İHANETİ KABUL ETMİŞTİ

Doğumuna günler kala eşinin bir kadınla fotoğrafları ortaya çıkan Damla Ersubaşı, ihanete uğradığını "Haberler doğru, fotoğraftaki kişi eşim. Şuan bu şekilde devam edeceğiz çünkü aciliyetim kızım. Zaten doğuma da birkaç hafta kaldığı için çok fazla konuşmak istemiyorum. Eşimle konuştum ama 'Ben değilim dedi' Ama aşikar her şey. Size gelen fotoğrafların aynısı bana da geldi" diyerek kabul etmişti.

Hamileyken ihanete uğrayan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Damla Ersubaşı Sihirli Annem Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (20)

YAŞLI KURT:

ALAN MEMNUN VEREN DE SİZENE LA Bİ BİTMEDİNİZ

23
7
yanıtYanıtla
emre:

Adamın havuzlu evi var diye denizede mi girmesin ?

10
20
yanıtYanıtla
Adsız:

İğrenç aile yapısı

25
5
yanıtYanıtla
Hacı ama amca değil:

Dedik affeder diye para para herşey para

28
0
yanıtYanıtla
güne suudilere söverek devam ediyorum:

zor bir durum . . dna sart. . olaylarin gidisatina bakilinca. . . Mustafa ava giderken avlanmis gibime geliyor. . .

10
16
yanıtYanıtla
bu herif bu tiple bu kadını mı aldatmış.:

bu herif bu tiple bu kadını mı aldatmış. gülmekten haberi okuyamadım

19
1
yanıtYanıtla
Istanbul:

Tip yok ama para var....

yanıt11
yanıt0
MİKROP:

İSKELE BABASI OLMASIN O DEDİĞİN

12
0
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Yeni Türkiye’de bunlar çok normal. Acaba çocuk kimden. ?

5
3
yanıtYanıtla
leo61:

bari bu yorumu yapmasaymiş.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title