Haberler

Haluk Levent "En az 500 kişi faydalanacak" deyip duyurdu: Depremzedeler için 160 adet büyük çadır aldık

Güncelleme:

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yardım kampanyaları aralıksız devam ediyor. Ünlü şarkıcı Haluk Levent de yardım kampanyasına destek veren isimler arasında yer alıyor.

AHBAP DERNEĞİ HAREKETE GEÇTİ

Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Elazığ'da gerçekleşen ve tüm Türkiye'yi sarsan depremin ardından AHBAP Derneği'nin harekete geçtiğini açıkladı.

Elazığ'da büyük bir yardım yapacaklarını sosyal medyadan duyuran Haluk Levent, sahte yardım kampanyaları konusunda takipçilerini uyardı.

Levent attığı tweette şöyle dedi:

AHBAP Derneği hesabında -burs verdiğimiz öğrenciler hariç - toplam 384 bin tl var. Bu ayki ofis giderleri maaşları ayırdık. Kalan tüm para ile kışlık çadır yaptırıp Elazığ Afad'a teslim ediyoruz. Sonuçta bu bağışları siz yaptınız. Sizi bilgilendirelim istedik.

"160 ADET BÜYÜK ÇADIR SATIN ALDIK"

Haluk Levent ardından bir duyuru daha yaparak, AHBAP olarak 160 adet büyük çadır aldıklarını ve bunları AFAD ekiplerine teslim ettiklerini duyurdu.

Dernek üyelerinin çadır kurarken AFAD ekiplerine yardım edeceğini söyleyen Levent, "Ve Elazığ'da kışlık çadırlar yapan bir çadır firmasıyla anlaştık. Kış şartlarına uygun 4x4 izoleli iklim çadırından ilk etapta 160 tane satın aldık. En az 500 kişi yararlanabilecek. Çadırlar AFAD'a teslim edilecek. Ahbap'lar çadır kurulumunda AFAD görevlilerine yardımcı olacak" dedi.

Haluk Levent 'En az 500 kişi faydalanacak' deyip duyurdu: Depremzedeler için 160 adet büyük çadır aldık

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haluk Levent Türkiye Elazığ AFAD Haberler

Bakmadan Geçme

Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
500

Yorumlar (23)

lol:

Haluk levent ve yine viral reklam kokan hareketler. Güzel kullanıyor böyle şeyleri!

0
43
yanıtYanıtla
coni:

lan herkes biseyler gonderiyo ne olacak kullanilmayan artan esyalar kizilayin ve afadin deposunda zaten tonlarca mal var, yapmayin ya israf etmeyin telef olmasin koskoca devlet var nedir bu ya

18
3
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

CVP. . . Yardım niyetiyle yapılan her zaman yerini bulur hiç de ziyan olmaz. .

yanıt4
yanıt1
ziyaa:

Allah senden razı olsun, Haluk Levent! Ne iyi adammışsın sen! Allah hayırlarını kabul etsin.

19
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

HALUK LEVENT bir gönül dostu, yüreği mangal, kalbi dost doğru bir insan evladı, RABBİM yar ve yardımcın olsun güzel insan. . . . . saygılarımla.

13
0
yanıtYanıtla
tarsus33:

allah cc yardım yapan herkesten razı olsun ,

12
0
yanıtYanıtla
gerçekçi:

yusuf güney ve haluk leven adam gibi adamdır bu ikisi gerçekten sanatçı insanlara yardım ediyor diğerleri ya uzaktan para yardımı yapar yada tv başında oturur yada içki içip sosyal medyada paylaşımlar yapar söylencek çok şey var dini imanı para olmuş insandan gündemi değiştirmeye çalışan insanda hayr gelmez adamlar mücadele ediyor elin suriyelisi bir aile kurtarıyor kanter içinde siz ise boş şeyler derdinseniz sorsan iyi insanlarız dimi ?

12
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Allah Tarkan''dan da razı olsun. Mert adammış. . . Allah hayırlarını kabul etsin Tarkan!

7
3
yanıtYanıtla
codelover:

Allah birine bin katsın adamın dibi. .

9
0
yanıtYanıtla
Hakkı Aydın Bulut Karagündostu:

haluk levent teşekkürler iyi adamsın lakin o kulağındaki küpeyi çıkar çünkü sen erkeksin ve erkekler küpe takmaz

1
8
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title