Haberler

Hakkari Vali Akbıyık'tan Şehit Bedirhan Mustafa Karakaya üs bölgesine ziyaret

Vali Akbıyık'tan Şehit Bedirhan Mustafa Karakaya üs bölgesine ziyaretHakkari Valisi İdris Akbıyık, PKK'lı teröristlerin saldırısında annesi Nurcan Karakaya ile şehit olan 11 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya'nın isminin verildiği, Yüksekova'daki 2 bin 700 rakımlı üs bölgesini ziyaret etti.

Vali Akbıyık'tan Şehit Bedirhan Mustafa Karakaya üs bölgesine ziyaret

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, PKK'lı teröristlerin saldırısında annesi Nurcan Karakaya ile şehit olan 11 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya'nın isminin verildiği, Yüksekova'daki 2 bin 700 rakımlı üs bölgesini ziyaret etti. Vali Akbıyık, asker ve özel harekat polisleri ile iftar yaptı.

Vali Akbıyık, geçen yıl PKK'lı teröristlerin saldırısında annesi Nurcan Karakaya ile birlikte şehit olan 11 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya'nın isminin verildiği, eski adı Kalane olan, Yüksekova'daki 2 bin 700 rakımlı üs bölgesine ziyaret gerçekleştirdi. Akbıyık'a ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yavuz Öztürk ve Polis Özel Harekat Şube Müdürü Şaban Bayer de eşlik etti. Şehit Bedirhan Mustafa Karakaya üs bölgesinde görev yapan asker ve polisler ile sohbet eden Vali Akbıyık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i de telefonla aradı. Akbıyık, Soylu ile Çetin'in selamlarını güvenlik güçlerine iletti. Akbıyık, "Buradaki güvenlik güçlerimiz, çok yüksek moral ve motivasyonla görev yapıyor. Yüksekova, Hakkari ve ülkemiz emin ellerde. Güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Vali Akbıyık ve protokol üyeleri, asker ve özel harekat polisleri ile iftar yaptı.

Hakkari Valisi Akbıyık ve beraberindekiler, daha sonra Yüksekova'daki Efeler Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nı da ziyaret etti. Efeler taburunda bir araya geldiği güvenlik güçleriyle sohbet eden Akbıyık, bölgeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Karakaya Yüksekova Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli?
title