Haberler

Hakemin Boğazını Sıkan Oyuncuya 16, Kafa Atan Oyuncuya 13 Maç Ceza

Güncelleme:

Kayseri'de oynanan amatör lig maçlarında hakemin boğazını sıkan futbolcuya 16, kafa atan oyuncuya ise 13 maç ceza verdi.

Son haftalarda Kayseri amatör futbol liglerinde yaşanan saha olayları şehir içinde gündemi belirlerken, merakla beklenen Futbol İl Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Kurul Başkanı Harun Özkan ve üyeler Mustafa Usta, Dursun Akbulut ve Cünet Ercan'ın katılımı ile yapılan toplantıda adeta amatörlere ceza yağdı.

HAKEMİN BOĞAZINI SIKAN FUTBOLCUYA 16 MAÇ CEZA

Özellikle 05.11.2017 tarihinde oynanan RealÇelikkapı-Yahyalıspor ve Akkışla Gençlik-Özvatan Gençlik maçlarında yaşanan hakeme saldırı olaylarının kararları dikkat çekti. Akkışla İlçe Stadı'nda oynanan ve hakeme fiili saldırı gerçekleşen maçta hakemin boğazını sıkan Doğukan Kaya 16 maç, hakeme tekme atan Muslu İnkayası ise 10 maç ceza aldı.

HAKEME KAFA ATAN FUTBOLCUYA 13 MAÇ CEZA

Yine aynı tarihte oynanan Real Çelik Kapıspor-Yahyalıspor maçında hakeme kafa atarak dudağının kanamasına neden olan Batuhan Kara'nın ise 13 maç ile cezalandırılmasına karar verildi. Bu maçlarda iki takımda hükmen mağlup sayılırken, puan silinme cezasına gidilmemesi ise dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Usta Harun Özkan Akkışla Kayseri Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

MAHONİ:

ÖMÜR BOYU FUTBOLDAN MEN EDİLMELİ 16 MAÇ CEZA AZ

6
0
yanıtYanıtla
Kemal:

Az bile lisansı sileceksin bir daha böyle birşey oluyormu bak

5
0
yanıtYanıtla
asasas:

Bu cezalar çok az ömür boyu olmalı

1
0
yanıtYanıtla
asooo:

guzel

1
0
yanıtYanıtla
S E D:

yumruk atabilirler

0
0
yanıtYanıtla
turkkartal:

Bu cezalarla olmaz. Amacı spor olmayanlar ömür boyu uzaklaştırılmalı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title