Haberler

Hakan Ünsal: Rivaldo sahtekarlık yaptı

Güncelleme:

Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Hakan Ünsal, Bulgar basınına geniş bir röportaj verdi. 46 yaşındaki eski sol bekten sarı kırmızılı takımdaki günleri, 2002 Dünya Kupası ve Premier Lig'de oynadığı dönemle ilgili çok çarpıcı itiraflar geldi.

İşte Hakan Ünsal'ın röportajdan öne çıkan bölümler:

"2002 Dünya Kupası'ndaki en zorlu maçımız Brezilya'ya karşıydı. Onlara karşı ilk maçta çok iyi oynadık. İkinci maçta da çok iyiydik ama kaybettik. Güney Amerika takımları, o turnuvada bizi en çok zorlayan ekipler olmuştu. Zaten bana sorarsanız Brezilya'nın Dünya Kupası kadroları arasında en iyisi 2002'deydi. Zira harika futbolcuları vardı. Kadrolarındaki her oyuncu, rakip kalede tehlike yaratıyordu. Dünyanın en iyi milli takımı olmaları ve bizim için en zorlu rakip olmaları da bu yüzden."

"RİVALDO SAHTEKARLIK YAPTI"

"Brezilya'yla oynadığımız ilk maçta Rivaldo sahtekarlık yaparak benim kırmızı kart görmeme neden oldu. Ben topu bacağına atmıştım ama yüzünü tutarak kendisini yere attı. Açıkçası ilk anda ne olduğunu anlamadım. Hakem beni oyundan attığındaysa yıkılmıştım. Çünkü o ana kadar çok iyi oynuyordu. Daha sonra pozisyonu televizyondan izlediğimde çok öfkelendim. Rivaldo'yla daha sonra görüşmedik ama kendisi, 10 yıl sonra verdiği bir röportajda hatalı olduğunu kabul etti ve yaptığı hareketten ötürü özür diledi."

Hakan Ünsal: Rivaldo sahtekarlık yaptı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Ünsal Rivaldo Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

KSK li MESUT:

Arkadaşlarİn teker teker kaçtı... sebebi malum yakında paratör de kaçar hakan ın yanına.hainsiniz...

22
6
yanıtYanıtla
aaaa:

GS''li futbolcu olarak bu röportaj hiç yakışmamış sana Hakan Ünsal Bey, Hakemleri aldatma işlerinin en kral üstatları senin takım arkadaşlarındı, hangi futbolcular olduğunu yazmaya gerek yok herhalde,

10
9
yanıtYanıtla
BBBB:

sen de bir ortalığı karıştırma be amma fanatiksiniz hiç bir konuda milli konuda dahi birlik olunamıyor sizin gibiler yüzünden.

yanıt4
yanıt0
kamboçyalı:

BBBB ye ithafen : Gerçekler neyse o konusulur milli birlikle ne lakası var. Arif erdem , hakan ünsal , kel suat , okan , emre , bülent korkmaz her pozisyonda zırzırları hiç bitmezdi tipik cinconlular. kaldı ki bu pozisyonda da resmen suratına atar gibi vurmuş iğnsan gibi gönderemez miydi ? bunun milliyle zilliyle alakası yok insanlıkla alakası var !

yanıt1
yanıt2
Memleketim:

Allah askina sizin baska isiniz yokmu? Habermi kalmadi?

17
0
yanıtYanıtla
ank:

17 yıl sonramı ateş püskürdü ? :D

16
0
yanıtYanıtla
YAPAR:

Akıllı olacaksn ona sahtekarlık yapma şansı vermeyeceksn

7
5
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

Sende öylesin

5
5
yanıtYanıtla
svs:

sende adama sahtekarlık yapma şansı tanıdın ama o top öyle atılırmı

8
1
yanıtYanıtla
Yerli Roberto Carlos:

Burdan Hakan Ünsal''a laf eden klavye delikanlıları. Hakan Ünsal Türkiye nin gelmiş geçmiş en iyi sol bekleri arasındadır. Kişiliği karakteride 10 numara insandır. Siz ona laf edeceğinize önce kendinize bakın.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title