Haberler

Hakan Hatipoğlu, Takipçisine Kızıp Ağzına Geleni Saydı: Ulan Her Şeyde Gözünüz Var

Güncelleme:

Survivor Hakan Hatipoğlu, takipçisinin "Bol keseden, çaba harcamadan kazanılan ve harcanan paralar" yorumunu görünce çıldırdı. Hatipoğlu "Ulan her şeyde gözünüz var." diyerek ateş püskürdü.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da başarılı bir performans gösteren Hakan Hatipoğlu, yeni yapılacak Survivor'a hazırlanırken bir takipçisinin yaptığı yorum keyfini kaçırdı.

"BOL KESEDEN HARCAMALAR"

Eşi Gizem Hatipoğlu ile Dubai'ye tatile giden Hakan Hatipoğlu, fotoğraf paylaşmadı da ihmal etmedi. Hatipoğlu'nun bir takipçisi "Bol keseden, çaba harcamadan kazanılan ve harcanan paralar" yorumu yazdı. Hatipoğlu, "Ulan her şeyde gözünüz var. Sana göre bol keseden, çaba harcamadan kazanılan paralar. Gel bir de bana sor." dedi.

İşte o yorumlar:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Hatipoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (15)

yorumcu:

ulan herkes haklı bi dar gelirli haksız. zenginin kalbi temiz fakirin ki pis. insanlar kıskanıyor kardeşim haklı olarak. senin bir haftalık tatil için harcadığını ömrü boyunca kazanamayacak insanlar var. .

22
0
yanıtYanıtla
ref:

Cok teekkürler Minnettarım bu yorum Saygılar

yanıt1
yanıt0
nazan:

napalım yani :D komik msinz nesiniz ya sizin de olsa tatil yapacak paranız, harcamıcak mısınız ama fakirler kazanamıyor bu parayı diye:D adam kazanmış ister tatil yapar ister denize atar sizene kardeşim siz de kazanmanın yolunu bulmaya çalışacağınıza parası olana sövüyorsunuz ne kadar seviyorsunuz fakir edebiyatını kusucam. Zenginleri düşman belleyen insanlardan gına geldi ki hakanla gizem de zengin değil ayrıca neleri var ki zengin olsunlar. Durumları iyi medyatik olduklarından bu yani.

yanıt0
yanıt0
Ali kurt:

Hanim efendi gayet guzel soylemis adamin biriside tepki veriyor hakan efendi turkiyede ayda insanlarin kac saat calistigi bile Belli deyil evlerine ekmek parasi getirmek icin askeri ucret 1400 tl , ye talim ediyorlar afer hanim gayet dogru soylemis dort saat cene caliyorsun tv ekraninda ay sonu geldiyinde askeri ucretin belki yuz kati parayi cebine indiriyorsun birde ukalaca takipcine cevap veriyorsun kustahlasiyorsun birde kiniyorum seni

20
2
yanıtYanıtla
Kazma:

Hakan cok hakli,

2
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hakan kim ki altına yorum yapıyorsunuz.

7
0
yanıtYanıtla
ref:

1400 tl ile gecineni zam üstüne zam ile yaşayan a gezen insanlar var insanların bir iki lafını cok görme fakir calamadığı icin fakirdir rtenin sözüdür

7
0
yanıtYanıtla
Game On!:

Parası varsa neden harcamasın? Dürüst olun siz aldığınız maaşla nasıl yaşıyosunuz, mutlu olduğunuzu söyleyebilir misiniz? Kaldı ki kimsenin parası sizi ilgilendirmez. . .

2
3
yanıtYanıtla
AyNur:

Yorum yapmaya degmez

5
0
yanıtYanıtla
N. YILDIZ:

Kimsenin parasında kimsenin gözü yoktur; ancak; toplumun büyük bölümü 12 saat çalışarak 1400-1800 tl alırken, birileri çıkıp, iki laf salatası yapıp, 10000 veya 20000 gibi paralar kazanıyorsa burada bir adaletsiz dağılım var demek ki göze batıyor, hakan efendi her lafında Müslümanız elhamdülillah derken; soruyorum ona!! kimsenin senin paranda gözü yok ama ben yarı aç yatarken sen bolluk içinde yaşaman ne müslümana yakışır ne de insanlığa, çık Türkiyenin sokaklarını bir dolaş anlarsın beyefend

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title