Haberler

Hadise, Yeni Yıla Sevgilisiyle Girmek İçin Serveti Geri Tepti

Güncelleme:

Yılbaşında sahneye çıkması için 1 milyon TL teklifi geri çeviren Hadise, 2018'e Fransız model sevgilisi Aurelien Muller'le Paris'te girecek.

Her yeni yılı sahnede karşılayan Hadise, bu kez parayı değil, aşkı seçti. Konser için gelen 1 milyon TL'lik teklifi geri çeviren şarkıcı, 2018'i sevgilisi Aurelien Muller'le karşılayacak.

"SANA UNUTAMAYACAĞIN BİR YIL YAŞATACAĞIM"

Hadise, 'Sıfır Tolerans' klibinde kamera karşısına geçtiği model sevgilisinin "Sana Paris'te unutamayacağın bir yeni yıl yaşatacağım" teklifini geri çevirmedi.


"BU KEZ İŞİ DEĞİL, AŞKI SEÇİYORUM"

Çevresindekilere "Her yılbaşında çalıştım, bu kez işi değil, aşkı seçiyorum" dediği öğrenilen şarkıcı ve sevgilisi, geçtiğimiz ay kaldıkları Plaza Athenee Hotel'de yeni yıla "Merhaba" diyecek.


Hadise, daha sonra ablası Hülya ve kardeşi Derya Açıkgöz'le rotasını Londra'ya çevirerek, kısa bir tatil yapacak.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Paris Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
500

Yorumlar (74)

cosmos:

adam yılbaşı sabaha kadar kaç posta çakacak acaba kevgire çevirir artık

70
8
yanıtYanıtla
ünal özer:

tutarı 1 milyon tl dene fazla olacak demekki

yanıt6
yanıt1
Halil:

kim lan bu kadin. . Turk yapisina uygun insan degil, Fransiz sevgiliymis. . Muslumanlikta varmi oyle onunla bununla yatmak. . Gitsin yetistigi ulkeye, , bunlari reklam yapmayin. .

32
10
yanıtYanıtla
ASLI:

YERIM YERIM YERIM BEN BU YAKISIKLIYI

4
37
yanıtYanıtla
napacan adımı:

kudurdun heralde. :)

yanıt23
yanıt4
doğrusu:

Sen onu yiyemesin ama o seni yer. Sende zaten bunu istiyorsun. :))))))))))

yanıt1
yanıt0
ADALET:

Bir memur aylık en iyi kazançla 4 bin tl ile 21 yıl çalışsa ve hiç yemeden içmeden gezmeden bir milyonu kazanabilir buna bir gecede bir saat için bir milyon veren sisteme nalet olsun ha bide asgari ücretli vardı 1400tl

31
3
yanıtYanıtla
qman:

yıllar önce deli yürek dizisinde kuşçu vardı, biran sözü kulaklarımda çınladı, '' sandıklarım, sandıklarım, açıldı sandıklarım. meğer hayvandan betermiş, benim insan sandıklarım'' derdi. Allah cc. yer yüzünde her canlıya görev tayin etmiştir. köpek köpeklik yapar, eşek eşeklik yapar, domuz domuzluk vb. ancak bi insan insan olmayı beceremez, köpek de olur, eşekte olur, domuz da.

26
1
yanıtYanıtla
PALA REMZİ:

HAVEYİ HEVESİNİN PEŞİNDE KOŞAN BEN DİYEN MAHLUKAT. BU SANATÇI DEĞİL MALESEF TÜRKİYEDE BU TİPLER HALKIN ŞAKŞAKLADIĞI ŞARKICILIK YAPMAYA ÇALIŞANLAR ŞAKLABANLAR. BU ZATEN TÜRKİYEYİ BEĞENMİYOR YÜRÜSÜN GİTSİN.

21
2
yanıtYanıtla
KesinBayılmıştır.Ayıltacak birini bulmuş:

Hacun ve Medya sayesinde Türkiyede Para kazanır hemde öyle az buz deği. Kendisini Belçikada ipleyen yok taniyan yok adam yerine koyan yok hatta orada 1 euro bile teklif almaz. bu yüzden sülük gibi yıllardır ülkemizde boy gösteriyor. kendiside bunun farkında. Anavatanı olan Belçikada yaşasaydı ona birakın Şampanya ismarlamayı bir dilim pizza bile ısmarlamazlardı. Ona gelene kadar Avrupada yüz binlerce güzel bayan var. Yalansa yalan deyiniz.

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title