Haberler

Yasakları hiçe sayan motosikletli genç, Hacı Bayram Veli Türbesi önünde drift yaptı

Güncelleme:

Ankara Hacı Bayram Veli Türbesi'nde sokağa çıkma yasağını hiçe sayan ve motosikletle drift yapan şahsa trafik cezası, o anları videoya alan 5 kişiye ise yasağı ihlal etmekten dolayı para cezası uygulandı.

Ankara'da Hacı Bayram Veli Türbesi önünde motosikletle drift yapan kişiye trafik cezası, o anları kaydeden 5 kişiye ise sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten dolayı 3.150'şer lira para cezası uygulandı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Valiliği, Hacı Bayram Veli Türbesinin önünde motosikletle drift yapılarak çekim yapan kişilere ilişkin açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında Ankara'nın bazı tarihi ve kültürel alanlarında motosikletle drift yapılarak çekim yapıldığı şeklinde haberler yer almıştır. 16 Mayıs cumartesi günü gerçekleşen olayla ilgili motosiklet sürücüsüne hız ihlali ve aşırı gürültü nedeniyle trafik cezası, diğer beş kişiye sokağa çıkma yasağının ihlal edilmesinden dolayı aynı gün 3 bin 150'şer TL idari para cezası uygulanmış ve izinsiz çekim yapmaları sona erdirilmiştir" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title