Haberler

Haberal'ın Oğlu, Cinayetten Gözaltına Alınmış

Güncelleme:

CHP'li Mehmet Haberal'ın oğlu Erkan Haberal, 2009 yılında işlenen Turkuaz Şirketler Grubu CEO'su Hayri Ersoy cinayetiyle ilgili gözaltına alınmış.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma çerçevesinde CHP Milletvekili Mehmet Haberal'ın MHP'den milletvekili adayı olan oğlu Erkan Haberal, dün sabah gözaltına alındı ve İstanbul'a götürüldü. Ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

GÖZALTININ NEDENİ CİNAYET

Haberal'ın neden gözaltına alındığı ise bugün ortaya çıktı. Erkan Haberal, 2009 yılında işlenen Turkuaz Şirketler Grubu CEO'su Hayri Ersoy cinayetiyle ilgili gözaltına alınmış.

9 Ekim 2009 günü, Hayri Ersoy ve şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Pilge akşam saatlerinde kırmızı ışıkta kimliği belirlenemeyen bir saldırgan tarafından kurşunlanmıştı. Ersoy hayatını kaybetmiş, Pilge ise tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştu.

HABERAL'LA BİRLİKTE 8 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Aynı soruşturmada Haberal'la birlikte MHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet A. ve Gürcistan'a geçerken yakalanan R.K.'nin de aralarında olduğu 8 kişi daha gözaltına alındı.

6 yıldır karanlıkta kalan dosya tetikçi olduğu öne sürülen 'Recai' isimli şahsın ifadesiyle yeniden açıldı. İddiaya göre Tetikçi'nin ifadesinde cinayeti kendisine R.K.'nın azmettirdiğini öne sürdü. R.K.'nın ise M.G isimli şahsın talimatıyla hareket ettiği iddia edildi. (Kaynak: Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Erkan Haberal İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

mehmet demirmobilWeb@haberler.com:

Kaynak yeni safak mhp adayi ya hemen basladilar kirli propagandaya. Hic hirsizliktan vatana ihanetten bahseden yok.

20
3
yanıtYanıtla
vir:

15 yil önce olmus bir kavga sebebiymis akliniza daha önce niye gelmedi öyleyse. sudan sebeblerle insanlari kirlemeyi birakin artik Temiz siyaset yapin , ahlak size de lazim.

10
2
yanıtYanıtla
chp bu yüzden oy alamamıştı kaybetmişti.:

babası gibi kıpırdarsa ölecek diyen doktorlar nerede kulakların çınlıyormu hala. . . . babası gibi dokunulmazlık zırhına bürünüp zaman aşımından çırtacak

3
4
yanıtYanıtla
T.C Kemal Mobil-ANDROID:

MH P li normal mv olup kendini bir dönem aklarsın ama allah önünde nasıl hesap verdceksin

2
5
yanıtYanıtla
ahmet:

haberin kaynağına bak, doğru veya yalan olduğunu anlarsın.

5
1
yanıtYanıtla
REİSS:

8 haziran sabahı nı şu anda yaşıyorum seçim sonuçları AK PARTİ YÜZDE 51 chp yüzde22 mhp yüzde 12 hdp yüzde 9 buna göre milletvekili dagılımı AK PARTİ 380 chp115 mhp 55 hadi hayırlısı yeni anayasa başkanlık ve yeni türkiye bu sonuçlara en çok israil ingiltere fransa amerika anmanya ve onların TÜRKİYE şubesi chp mhp hdp ve ek malllar üzülecektir sevinen ise türkiye türk devletleri ve dünya müslümanları

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title