Haberler

Güzel Oyuncu Allison Mack'ten Cinsel İlişki Tarikatı İtirafı!

Güncelleme:

Smallville dizisiyle adını duyuran ABD'li oyuncu Allison Mack, cinsel ilişki tarikatı olduğu iddia Nxivm'e üye kazandırdığını itiraf etti. Mack, "Yaptıklarımın tüm sorumluluğunu almalıyım" dedi.

Smallville dizisindeki rolüyle tanınan ABD'li aktris Allison Mack, bazı kadınların, kendilerini bir danışma grubu gibi tanıtan ancak "seks tarikatı" olduğu iddia edilen Nxivm'e katılmalarını sağladığı suçlamasını kabul etti. Mack, "Yaptıklarımın tüm sorumluluğunu almalıyım" dedi.

Güzel Oyuncu Allison Mack'ten Cinsel İlişki Tarikatı İtirafı!

TÜM SUÇLAMALARI KABUL ETTİ

Brooklyn'de federal mahkemeye çıkan Mack, Nxivm ile ilgili "şantaj" ve "şantaj yapmak için komplo kurma" suçlamalarını kabul ettiğini açıkladı. Mack yazılı açıklamasında, kurbanlarına bir kadın danışma grubuna katıldıklarını söyleyerek, Nxivm'e kazandırdığını itiraf etti.

Güzel Oyuncu Allison Mack'ten Cinsel İlişki Tarikatı İtirafı!

NXİVM NEDİR?

"Nexium" diye okunan Nxivm grubu 1998'de bir kişisel gelişim programı olarak ortaya çıktı. Grubun yetkilileri, eski bir Meksika Devlet Başkanı'nın oğlu ve Mack gibi Hollywood yıldızları dahil 16 bin kişiye yardımcı olduklarını söylüyor. Nxivm internet sitesinde kendisini "insan olmanın ne demek olduğu gibi önemli sorulara yanıt vermeyi ve insanları güçlendirmek için insani prensipleri rehber edinmiş bir topluluk" diye tanımlıyor. Grubun "Daha iyi bir dünya inşa etmek için çalışıyoruz" sloganına karşın, lideri Keith Raniere grup içinde bir "efendi ve köle" sisteminin başında olmakla suçlanıyor. İnternet sitesinde, "şirketin karşılaştığı sıradışı koşullar" nedeniyle grubun yeni katılımlara kapandığı belirtiliyor.

Güzel Oyuncu Allison Mack'ten Cinsel İlişki Tarikatı İtirafı!

ŞANTAJ MALZEMESİ TOPLUYORDU

Smallville dizisindeki Chloe Sulluvan karakteriyle tanınan Mack, Nxivm hakkında yapılan soruşturma sonucu suçlama yöneltilen altı kişiden biri. Savcılar, grubun piramit sistemiyle çalıştığını ve üyelerinin grup içinde ilerleyebilmek için binlerce dolar ödediğini iddia ediyor. Raniere'in tek erkek olarak yapının tepesinde bulunduğu, Mack'in ise başlıca kadın yardımcılarından biri olduğu belirtiliyor. Gruba dahil olan kadınların vücutlarına Raniere'in isminin baş harflerinin damgalandığı iddia ediliyor. Savcı Richard Donoghue geçen yıl yaptığı açıklamada "Allison Mack, aslında Keith Raniere tarafından kurulan ve başı çekilen yapılanmaya, kadın danışma grubu olduğunu söyleyerek kadın kazandırıyordu." demişti. Mack, mahkemede Raniere'nin kendisine, gruptaki iki kadından gizli grupla ilgili bilgi vermeleri halinde şantaj yapmak için kullanabilecekleri malzeme ve fotoğraf edinmesi talimatını verdiğini anlattı.

20 YIL HAPİS CEZASI ALABİLİR

Allison Mack mahkemede "Keith Raniere'in niyetinin insanlara yardım etmek olduğuna inandım. Yanıldım." dedi. Raniere geçen yıl Meksika'da FBI tarafından yakalanmıştı. Avukatlarıysa Raniere'in cinsel ilişkilerinin rızaya dayalı olduğunu savunmuştu. Mack, Nisan 2018'de yöneltilen kadın ticareti, kadın ticareti için komplo kurmak ve zorla çalıştırma suçlamalarını reddetmişti. Eylül ayında cezalandırılması beklenen Mack, yöneltilen her iki suçlamadan da 20 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir. Geçen ay grubun diğer kurucusu Nancy Salzman da şantaj suçlamalarını kabul etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Smallville Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (32)

MUTLU ATEİST:

ülkemizde 4-5 tarikate girip çıktım. . . zaten en sonunda dindende çıktım. . . hiç bir tarikatten zevk almdım. . . lakin seks tarikatine girersem zevkten uçarım ve bu tarikatten hiç çıkmam. . .

13
53
yanıtYanıtla
ÜSTAD:

eften püften haberlere yorum açıp memleketin asıl sorunlarına yorumların kapatılmasını anlamak istiyorum.

29
1
yanıtYanıtla
kişi hakları nedeniyle:

çünkü eleştirmekten anladığımız hakaret küfür etmek. Sebep bu.

yanıt3
yanıt7
fg:

siyaset yorumları yapmayacaksak o zaman hiçbir şeye yorum yapmayalım o zaman sonuçta siyaseti biz belirliyoruz bu ülke krallıkla kendi başına yönetilmiyor ki siyaset yorumları kapalı olsun!

yanıt0
yanıt1
MAĞDUR:

Kasaba gittim kıymanın kilosu 58 TL , bonfile 105 TL yazıyor ne olduğunu bilen var mı ? Niye diğer ülkelerin 10 misli fiyattan et yiyoruz ? 2 günde ne oldu ?

21
3
yanıtYanıtla
KAANA CEVAP:

Ne provakesi yapmış adam elli tl ye pazardan iki günlük yemekliğini zor alıyorsun kasaba iki ayda bir anca uğruyorsun soğan altın olmuş benzine gelen zamlar hala konuşuyorsun

yanıt2
yanıt0
Kaan''a bir cevap daha:

Kimin bekasını satıyormuşuz? Kaybedilen bir beka varsa o da, ihalelere konup malı götüren yandaşların bekasıdır. ne fabrika ne tarla kaldı memlekette her şey yabancılara satıldı. yarın bizi kendi vatanımızdan kovdukları zaman görürsün bake neymiş

yanıt0
yanıt0
atma kardeş:

dayı nereden alıyon kazıklamışlar seni. 30 tl. bonfile 55 tl.

yanıt1
yanıt1
fokus tv hayranı:

amerikada olmaz böyle şeyler yalan haberlerde çıkmadı

8
7
yanıtYanıtla
.:

asıl orada olur. insanlar arayış içinde ve düzene ve dinlere inançları kalmamış bir haldeler. din değiştirme oralarda çok yaygın. tarikat dediğin bir nevi dincilik. tarikat lideri dediğin insan, ardından insanları sürüklüyor. amerika ve avrupa bu konuda bir çok insan barındırıyor içinde arayış içinde olan. . .

yanıt2
yanıt1
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title