Haberler

Güvenlik Görevlisini Döverek Öldüren 3 Sanık Müebbet Hapis Cezasına Çarptırıldı

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de bir apartmanın güvenlik görevlisini darp ederek öldürdükleri için yargılanan 3 sanık, "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul Kadıköy'de bir apartmanın güvenlik görevlisini, darp ederek öldürdükleri iddiasıyla yargılanan 3 sanık, "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Kadıköy'de apartman görevlisi Osman Karabulut'un öldürülmesine ilişkin 4 sanığın "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet istemiyle yargılanmasına devam edildi. Anadolu 5'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Anıl Yeşiltaş, Oğuzhan Tokyay ve Cem Doğan cezaevinden getirilirken, olayda hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Osman Karabulut'un ailesi katıldı. Taraf avukatları da salonda hazır bulundu.

AİLE ÜYELERİ, SANIKLARIN 'KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN' CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ

Duruşmada söz alan Karabulut ailesinin avukatı, sanıkların, 'kasten öldürme suçundan' cezalandırılmasını isteyerek, "Haklarında haksız tahrik hükümlerinin uygulanmamasını talep ediyoruz" dedi. Son sözü sorulan sanıklar, yaşananlardan dolayı pişman olduklarını söyleyerek tahliyelerini talep etti. Kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Anıl Yeşiltaş, Cem Doğan, Oğuzhan Tokyay'ı "kasten öldürme" suçundan ayrı ayrı müebbet hapis cezasına çarptırdı. Aynı sanıklar, "nitelikli hırsızlık" ve "iş yeri dokunulmazlığının ihlali" suçlarından toplamda 3'er yıl 6'şar aya kadar hapisle cezalandırıldı. Tutuksuz sanık Mehmet Miraç Aksel'in ise beraatine karar verildi.

Güvenlik Görevlisini Döverek Öldüren 3 Sanık Müebbet Cezasına Çarptırıldı

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Kadıköy'de 9 Nisan 2016 tarihinde apartman görevlisi Osman Karabulut, bir iş yerine hırsızlık amacıyla girdikleri öne sürülen 4 kişiye müdahale etmek istemişti. Bunun üzerine 4 kişi Osman Karabulut'u darp etmişti. Olayda ağır yaralanan Karabulut, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Anıl Yeşiltaş, Cem Doğan, Mehmet Miraç Aksel ve Oğuzhan Tokyay hakkında "bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak amacıyla kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, "konut dokunulmazlığını ihlali" ve "nitelikli hırsızlık" suçlarından da çeşitli miktarlarda hapisle cezalandırılmaları istemiyle dava açılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cem Doğan Kadıköy 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (56)

...:

beter olun köpekler sımdı ıcerde sızı aynı seklde . . . . . .

23
0
yanıtYanıtla
zzzzzzzzz:

nefes almanız bile haram. 1 kişiye 3 kişi giriyorsunuz. adamı öldürüyorsunuz. adiler.

23
0
yanıtYanıtla
OLAYYERİ İNCELEME:

saldıranlar 21 plakalı kekolara benziyor.

7
9
yanıtYanıtla
Şimdi:

Acaba bu kişiler kader mahkumu sayılır mı.af af ta af af af diyenler varda ne yazık.

15
1
yanıtYanıtla
Ankaragüçlü:

Müebbet az gelir sallandırın bu alçak hain şerefsizleri

15
1
yanıtYanıtla
ali bozkurt:

bahçeli okusa keşke bir kişiyi kurtaracağım diye arsızı hırsızı katili serbest bırakmayı düşünürmüydü

13
0
yanıtYanıtla
üstat:

çakal sürüsü. hiç bir açıdan insana benzemiyorlar.

12
0
yanıtYanıtla
dogrusu:

tiplerinden nereli oldukları belli

11
1
yanıtYanıtla
musa:

o kararı veren hakimin ellerinden öpüyorum. yoksa bu aşğlıkların kimse önüne geçemiyecek

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yaşasın adalet

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title