Haberler

Komşularına "Gürültü yapmayın uyuyamıyorum" diyen adamın kapısına dayandılar! Feci kavga çıktı

Güncelleme:

İstanbul Yeşilköy'de alt katta bulunan komşusuna "Gürültü yapmayın uyuyamıyorum" diye mesaj atan adama komşuları saldırdı. Saldırı sonrası yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan komşu ve iki oğlu serbest bırakıldı. Saldırı anları binaya ait güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı.

Olay Bakırköy'e bağlı Yeşilköy semtinde 3 gün önce gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeşilköy'de oturan İskender Karaduman gece yarısı gelen sesler üzerine aynı apartmanda oturan alt kat komşusuna gürültü yapmayın uyuyamıyorum diye mesaj attı.

KARADUMAN'A SALDIRDILAR

Karaduman'ın attığı mesaja sinirlenen ve ismi öğrenilemeyen alt kat komşusu iddiaya göre iki oğlu ile beraber yukarı çıkarak bağırmaya başladı. Kapıyı yumruklayan ve tekmeleyen kişiler, daire sahibi elinde sopa ile kapıyı açtığı esnada Karaduman'a saldırdı.

Evinde ve ailesinin yanında darp edilen Karaduman yaralanırken bina sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Karaduman'a ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı.

SALDIRI ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

İskender Karaduman'ın saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüler de alt kattan yukarı çıkan 3 kişi Karaduman'ın kapısını yumruklamaya ve tekmelemeye başlıyor. Görüntülerin devamında ise Karaduman'ın elinde sopa ile kapıyı açmasıyla 3 kişinin saldırdığı görülüyor. Bu sırada bağırma seslerine çıkan karşı daireden çıkan bir kişi araya girmeye çalışıyor. Kapıya gelen 3 kişi ayırmak için dışarı çıkan karşı daire sahibine de tepki gösteriyor.

SALDIRGAN 3 KİŞİ SERBEST KALDI

Saldırı sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de daire sahibine saldıran alt kat komşu ile iki oğlunu gözaltına alarak polis merkezine götürdü. İşlemlerinin ardından alt kat komşu ile iki oğlu serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yeşilköy Bakırköy DHA 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500

Yorumlar (94)

YORUMCU:

DIŞARIDA AÇ OLDUĞU İÇİN BİR PARÇA EKMEK ÇALAN ÇOCUKLAR HAPİSLERE GİRSİN. . . . . BÖYLE HANEYE TECAVÜZ EDENLER SERBEST BIRAKILSIN. . . . . ADALET SİSTEMİMİZ MÜKEMMEL

205
3
yanıtYanıtla
DİYARBEKİRLİ ŞEHİT YASİN BÖRÜNÜN YAKINI:

HELAL sana kardeşim adamların hapise girmeleri için ADAMI öldürmeleri gerekiyor du ÖLDÜRMELERİ! Yazık ne hallere kaldık ne hallere. Bu eşkiyalığın cezası yok demek ki.

yanıt42
yanıt0
DİYARBEKİRLİ ŞEHİT YASİN BÖRÜNÜN YAKINININ KOMŞUSU:

Bence adam üçünün de leşini yere serseydi siz bu sefer adama yüklenirdiniz. Şimdi ise ailesinin gözleri önünde dayak yiyip hastanelik olmasıyla kaldı. Artık ailesine dahi söz geçiremeyecek ve onlar tarafından iki de bir yüzüne vurulacak. Tabi bir süre sonra buna tahammül edemeyen adam en sonunda başta yapması gerekeni yapacak.

yanıt29
yanıt4
DİYARBEKİRLİ ŞEHİT YASİN BÖRÜNÜN YAKINI:

Yahu sen yanlış anladın Kapıya saldıranları , hane basanları ben kınıyorum. Adamlar şehrin göbeğinde nasıl olur da bu BARBARLIĞI yaparlar? anlamış değilim. Ben saldırgan VAHŞİLERİ, kınıyorum.

yanıt45
yanıt0
muz cumhuriyeti:

normaldir abi bu ülke muz cumhuriyeti oldu adam kapıyı zorlayıp 3 erkek içeri girip adamı dövüyorlar sonra serbest nerede adalet nerede vicdan :((

47
0
yanıtYanıtla
TÜRK VATANDAŞI.:

muz cumhuriyetlerini geçtik bu ne kardeşim 3 kişi kapıya dayanıyor haneye giriyor. serbest kalıyor. yazıklar olsun ülkemizde adalet içler acısı bir duruma geldi.

40
2
yanıtYanıtla
Mg1907:

Soruşturma ve kovuşturma yapılacaktır. Öyle çıktı gitti olmuyor. Bu işin dava kısmı var, orada şikayet konusu var, şikayetçi mi adam? Vs vs. Kanunlar iyi insanları korur. Ülkemizde de adalet işliyor merak etmeyin. Orada adam kapıyı açmayıp polisi çağırmalıydı. Çünkü bu gibi olaylar facia ile sonuçlanabilir. Herkes bilmeli ki polis ilk arayacağımız yer olmalı.

yanıt0
yanıt0
ADALETÎN AYIBI:

B sözde savcılar yarın halkın m3dyatik tepkisini görünce diğer olaylarda olduğu gibi geri adaım atarlar. Mesleğini icra edemeyen Adalet personellerini daha kapsamlı imtihanlardan testlerden geçirerek, kişiliklerini vicdani yapılarını araştırarak atamak lazımdır.

42
0
yanıtYanıtla
Fako:

Apartman kurallarına uymamak-Kişilerin huzur ve sukutunu bozmak- Tehdit-Hakaret-Kasten yaralama-Konut dokunulmazlığının ilhali-Mala zarar verme. Eğer kanunlar doğru düzgün uygulanabilseydi hiç kimsenin cesareti yemezdi böyle kabadayılık yapmaya.

38
0
yanıtYanıtla
DİYARBEKİRLİ ŞEHİT YASİN BÖRÜNÜN YAKINININ KOMŞUSU:

Bunun için bir yaptırım gücünün olması gerekir. Fakat nerede o güç?

yanıt7
yanıt0
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title