Haberler

Gülse Birsel, Hürriyet gazetesinden istifa ettiğini açıkladı

Güncelleme:

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hürriyet'ten ayrıldığını açıkladı. Birsel paylaşımında "Hürriyet gazetesinden istifa etmeye karar verdiğimi buradan duyururum. Okuyuculardan özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Hürriyet gazetesinin yazarı, senarist ve oyuncu Gülse Birsel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hürriyet'ten ayrıldığını açıkladı. Birsel istifa paylaşımında, "Hürriyet gazetesinden istifa etmeye karar verdiğimi buradan duyururum. Okuyuculardan özür dilerim." dedi.

"OKUYUCULARDAN ÖZÜR DİLERİM"

Hürriyet gazetesinde istifa ettiğini sosyal medya platformu Twitter'daki kişisel hesabında duyuran Gülse Birsel, paylaşımında, "Hürriyet gazetesinden istifa etmeye karar verdiğimi buradan duyururum. Okuyuculardan özür dilerim, ileride başka yazılarla görüşmek dileğiyle. Herkese sevgiler" ifadelerini kullandı. Birsel'in istifa ettiğini duyurduğu paylaşımına kısa sürede çok sayıda yorum yapıldı.

Gülse Birsel, Hürriyet gazetesinden istifa ettiğini açıkladı

GÜLSE BİRSEL KİMDİR?

Gülse Şener (Birsel) 11 Mart 1971, İstanbul doğumlu, Türk gazeteci, yazar, oyuncu, sunucu, senarist ve yapımcıdır.

Gülse Birsel lise eğitimini Beyoğlu Anadolu Lisesi'nde üniversite eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini sürdürürken gazeteciliğe merak sarmış ve ktüel dergisinde muhabir olarak çalışmıştır.

Gülse Birsel, Hürriyet gazetesinden istifa ettiğini açıkladı

1994 yılında New York, Colombia Üniversitesi'nde master yapan Birsel 1996 yılında Türkiye'ye dönmüştür. Atv ekranlarında yayınlanan g.a.g.'ın metin yazarlığı ve sunuculuğunu yapan Gülse Birsel Aralık 2001 yılında Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2003 yılında "Gayet Ciddiyim" 2004 yılında "Hala Ciddiyim!" adlı iki kitap çıkarmıştır. ATV'de yayınlanan ve kısa sürede fenomen olan "Avrupa Yakası" dizisinin senaristliği yapan Gülse Birsel ayrıca oyuncu kadrosunda yer almıştır. Bir çok dizi ve film projelerinde yer alan Gülse Birsel gazetelerde yazarlık da yapmıştır. 1999 yılından beri Murat Birsel ile evlidir.

Gülse Birsel, Hürriyet gazetesinden istifa ettiğini açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Gülse Birsel Hürriyet Haberler

500

Yorumlar (48)

angaralı:

öyle itici bi tip öyle kendini beğenmiş kasnak. . . . hayır yazdıgının memlekete bi faydası yok hele bide kendı oynaması yokmu gereksizin

41
80
yanıtYanıtla
ANKARALI:

İRANMAN mısın AYIMAN mısın nesin. Çok konuşma

yanıt0
yanıt0
İzmir Efesi:

Sen kimsin ki yobaz klavye berduşu Angaranın yüz karası

yanıt5
yanıt5
ÇUKUROVALI:

Sen anlamazsın oğlum . Bırak olmayan kafanı da yorma . Hala bırakılan yerde otlamaya devam et . Siz var ya siz bir arşın yol alamazsınız

yanıt22
yanıt8
ANGARALI:

ÇUKUROVALI İSMİNDEN CEVABA GEREK YOK. . . . . NOKTA: ) haritayı yeniden çizsek harekatın içinde kaybetsek. . . . dümdüzzzz tertemiz

yanıt1
yanıt7
ÇUKUROVALI:

Ne varmış ismim de ? Neden haritayı tekrar çizip , neden dümdüz ediyorsun ? Çukurova bu ülkenin torağı değil mi ? Dalyaprağı . Bak Ankaralı , Ankara''nın kurtuluş günü yok , ama Çukurova''nın var . Yedi ülke dümdüz edememiş , sen nasıl dümdüz yaparsın ?

yanıt6
yanıt3
İronMan:

ANGARALI muhtemelen burnun tıkalı. Fikirlerin çok kötü koku yayıyor. Çukurovalı hakkında yazdıkların kapasiteni belirler nitelikte.

yanıt6
yanıt6
fatih:

Git sözcüde yaz tam sana göre beyinleri uçmuş bir kitle var

21
35
yanıtYanıtla
yusuf:

şu kadının buz gibi esprilerinde iğrenen bir benmiyim

20
25
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALI:

Evet YUSUF , bir sen , bir de ANGARALI . Siz biraz bulmaca çözün faydası olur . En azından olayları , geniş açıdan görebilirsiniz . Hiç vakit geçirme hemen başla

yanıt3
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title