Haberler

Gülben Ergen'den, oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı'ya gelen çirkin yorumlara tepki: Kimse anlamaz!

Güncelleme:

Ebru Şallı'nın 9 yaşındaki oğlu Pars, lenfome hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Acı haberin ardından çok sayıda kişi Ebru Şallı'ya taziye mesajlarını iletirken, özel hayatından dolayı çirkin yorumlar yazanlar da oldu. Sanatçı Gülben Ergen, yazılan çirkin yorumlara "Ne yaşadığını, ne hissettiğini kimse bilmez!" sözleriyle tepki gösterdi.

Eski manken ve sunucu Ebru Şallı'nın 2013'te boşandığı Harun Tan'dan olan 9 yaşındaki oğlu Pars Tan, lenfome hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Acı haberin ardından çok sayıda kişi Ebru Şallı'ya taziye mesajlarını iletirken, boşanması üzerinden çirkin yorumlar yazanlar da oldu.

GÜLBEN ERGEN'DEN SERT TEPKİ

Sanatçı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından çirkin yorumlara tepki göstererek, Ebru Şallı'ya destek mesajı paylaştı.

İşte Gülben Ergen'in paylaşımı:

Ünlü diye hep "hoş" görünür hayatlar! Yediği önünde, yemediği arkasındadır ünlülerin. Bir de yaşam şekli gereği ortalarda değilse, yaşamını, acısını magazinlerde paylaşmıyorsa anca yargılanır! Ne yaşadığını, ne hissettiğini kimse bilmez, kimse anlamaz! Kafasındaki algı neyse onu bilir, onu söyler milyonlarca insan. Bedeni üzerinden, boşanması, evlenmesi, hamileliği eleştirileri yavanlığında kalır sığ beyinler, basiretsiz düşünceler. Uzun süredir hastanede tedavi gören kıymetlisi, evladı ile mücadele verirken ne çektiğini o bilir... Aldığı nefes artık oğlu Beren için. Sabır diliyorum minik Pars'ın annesine, babasına, ağabeyine ve tüm ailesine.

Gülben Ergen, oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı'ya gelen çirkin yorumlara tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Ebru Şallı Haberler

500

Yorumlar (78)

Serp:

Bi sus buradan da nemalanmaya çalışma Gülben. Kimse sevmiyor seni sevimsiz. . Bir de başına sanatçı yazmışlar bu mu sanatçı? Hangi eseri var?

13
3
yanıtYanıtla
Murat:

Gülben iğrençsin bi sus. Her şeyden kendini gösterme fırsatı çıkarma.

8
4
yanıtYanıtla
MERVE:

ÜNLÜ BİRİ İSENİZ SİZİN ÖZEL HAYATINIZ OLAMAZZ. ŞÖHRET OLMAK İÇİN HERGÜN GAZETELERE ÇIKMAK İSTERKEN ACINIZ OLDUĞUNDADA BUNU PAYLAŞMALISINIZ. ÖZEL HAYAT İSTİYORSANIZ KABUĞUNUZA ÇEKİLECEKSİNİZ. SÜREKLİ SEVGİLİ DEĞİŞTİRİRKEN VEYA SÜREKLİ EVLENİP BOŞANIRKEN ÇOCUKLARINIZI DÜŞÜNMÜYORSUNUZ ONLARI KAYBEDİNCEDE ETRAFA SALDIRIYORSUNUZ. HABER OLMAK İSTEMİYORSAN HALK GİBİ SADE YAŞAYACAKSIN. HALA BU YAŞA GELİP KENDİNİZİ ÇOCUKLARINIZA ADAMAYIN SONRADA ÇEKİM YAPAN GAZETECİLERE LAF SÖYLEYİN.

8
4
yanıtYanıtla
x:

sıktın ya az öz kısa yazsan bari

yanıt1
yanıt2
:

Anliyorum ki siz bir ANNE degilsiniz.. ne zaman bu kadar duygusuzlastik.. cok yazik

yanıt0
yanıt0
Arife:

Aynen neyin kafasını yaşıyorsunuz siz utanmadan destan yazıyorsunuz acili anneye mevlam kimseyi sınamasın evlat acısıyla belliki evladınız yok

yanıt0
yanıt0
Arife erden:

Ateş düştüğü yeri yakar boş konuşmayın

yanıt0
yanıt0
Hayce:

Bu çocuk daha yeni doğmuştu bana bi masum geliyordu hala öyle geliyordu meğer melek olacakmış Allah mekanını cennet eylesin annesine babasına sabırlar versin kötü. yorum yapmayın herkes hata yapa bilir..

10
1
yanıtYanıtla
Efsane:

Hayata gözlerini kapayan bir sübyan, ardında bıraktığı onlarca acılı aile bireyleri. Acıyı en fazla yaşayan bir ANNE, , Gerisi teferruat. .

9
0
yanıtYanıtla
FARUK:

çok kötü bir durum çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Cenab-i Hak kalanlara sabırlar versin mekani cennet olsun

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title