Haberler

Grizemann, Mbappe ve Pogba'nın maç öncesi Hasan Ali'nin kramponuyla dalga geçtikleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Türkiye'nin Fransa'yı 2-0 yendiği maçta ilginç bir detay ortaya çıktı. Maç öncesi seremonide Hasan Ali Kaldırım'ın kramponunu gören Griezmann, Pogba ve Mbappe ile gülüşmeye başladı. Bunun üzerine maça ekstra motive olan milli oyuncu, Mbappe'yi resmen sahadan sildi.

Türkiye, Fransa'yı 2-0 yenerek tarihi bir galibiyet alırken takım olarak göz doldurdu. Tüm futbolcuların canını dişine takarak oynadığı maçta en fazla öne çıkan isimlerden birisi de Hasan Ali Kaldırım'dı. Tecrübeli sol bek, Fransızlar'ın dünyaca ünlü yıldızı Kylian Mbappe'yi adeta sahadan sildi. Öyle ki PSG forması giyen genç yıldız, kanat değiştirmek zorunda kaldı.

KRAMPONLARINDA ÖZEL DETAY

Hasan Ali'nin bu performansı sadece Türkiye'de değil, Fransız basınında da büyük yankı uyandırırken maç öncesi yaşanan ilginç olaya Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul ulaştı. Tırnak yapısı nedeniyle Hasan Ali Kaldırım'ın kramponlarının baş parmak bölgesinde her zaman delikler açılıyor. Bu özel tasarım sayesinde tırnaklarının oluşturduğu baskıdan kurtulan tecrübeli sol bek, normal kramponla ise rahat edemiyor. Bu nedenle Hasan Ali'nin tüm kramponları, tırnak yapısına uygun şekilde özel olarak hazırlanıyor.

Grizemann, Mbappe ve Pogba'nın maç öncesi Hasan Ali'nin kramponuyla dalga geçtikleri ortaya çıktı

KRAMPONU GÖRÜNCE GÜLDÜLER

Türkiye-Fransa maçı öncesinde takımlar seremoni için sahaya çıkarken Hasan Ali'nin kramponlarındaki bu detay Fransız futbolcuların ilgisini çekti. Horozlar'ın dünyaca ünlü yıldızları, Antoine Griezmann, Paul Pogba ve Kylian Mbappe bu durumu fark ederken birbirlerine gösterip güldüler. Ancak Fransızlar, maç başladığında neye uğradıklarını şaşırırken özellikle Hasan Ali, Mbappe'ye nefes aldırmadı.

Grizemann, Mbappe ve Pogba'nın maç öncesi Hasan Ali'nin kramponuyla dalga geçtikleri ortaya çıktı

İSTATİSTİKLERDE TAVAN YAPTI

Hasan Ali'nin bu performansı istatistiklere de yansıdı. Tecrübeli futbolcu, 6 top çalarken 5 hava topu mücadelesinden de galip çıktı. 9 kez sprint atan Hasan Ali, toplamda ise 12.1 kilometre koştu. Hasan Ali'nin isabetli pas yüzdesi ise yüzde 90 oldu. Sosyal medyada da gündem olan Hasan Ali için on binlerce paylaşım yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kylian Mbappe Haberler

500

Yorumlar (58)

MR TOKAT:

ya tamam da adamın kramponu sanki ucu delik çorap gibi duruyor yani buna genelde insanlar güler çünkü komik bir görüntüdür. hasan aliyi hor gördükleri anlamına gelmez sadece komik olan bir şeye gülmüş olurlar o kadar. kendi arkadaşlarında görselerdi yine gülerlerdi. bırakın kompleks yapmayı.

86
20
yanıtYanıtla
bin ali in ali:

itibadan tasarruf olmaz be hasancigim, yokmuydu saglam bir krampon

15
72
yanıtYanıtla
Samı uçar:

Bu yorumu yapan zavallı sana acıyorum sana bınmışler haberın yok huuuuuuu

yanıt0
yanıt0
...:

okuduğunu anlamıyon mu sen?

yanıt0
yanıt0
Tosigalko:

Sanirim ya okuma yada anlamada sikinti yasiyorsunuz.

yanıt3
yanıt0
Biri:

Bizim memleketin sıkıntısı bu malasef herkes kendi bildiğini yapıyor 2 satır okuması zor geliyor. Amca amcaaa diyorki adamın tırnağı baskı yapıyormuş o da biliyormuş sağlam krampon giymesini diyor ama diyor rahatsızlık veriyormuş yaramaz tırnak Çok özür dileyerek söylüyorum 8 tane salak da beğenmiş şu yorumu pess..

yanıt0
yanıt0
lider:

hasan aliyi severim efendi ve iyi bir topcu saygisini hic kaybetmedi aferim hasancim bu sekilde devam et biliyorsun bir telefon kadar yakinim haso ..

58
4
yanıtYanıtla
hasanali:

tamam abi sağolasın eyvallah. .

yanıt0
yanıt0
şako:

komikmiş ben olsam ben de gülerdim puhahaa

3
48
yanıtYanıtla
Halil:

bir Türk atasözü derki son gülen iyi güler tebrikler hasan alicim :D adamsın

48
1
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title