Haberler

Gözde Kırdar Bracceschi Rusya'yı Yenmek Onları Geçebilmek Adına Çok Önemli

Gözde Kırdar Bracceschi Rusya'yı yenmek onları geçebilmek adına çok önemli

Rusya'yı yenersek gücümüzü ortaya koyarız

Azerbaycan ve Gürcistan'ın ortaklaşa düzenleyeceği CEV 2017 Avrupa Bayan Voleybol Şampiyonası bugün başlıyor. İlk maçını yarın 19.30'da Rusya ile oynayacak olan A Milli Bayan Voleybol takımında yıldız isimlerinden Gözde Kırdar Bracceschi, Avrupa Şampiyonası öncesinde DHA'ya açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen organizasyonların kendilerini motive ettiğini söyleyerek sözlerine başlayan Gözde Kırdar, Öncelikle böyle bir organizasyon düzenlediği için federasyonumuza teşekkür ediyoruz. Bu tip organizasyonlar bizi motive eden şeylerden birisi. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yaklaşık 1.5 aydır antrenman yapıyoruz. 6 tane hazırlık maçı yaptık ve bunlardan 2 tanesinde Sırbistan'ı yendik. Bu bizim için çok önemli bir işaret. Turnuvanın ilk gününde de Rusya ile oynayacağız. Bu bizim için çok önemli onları geçebilmek açısından. Onları geçmeyi başarmak bizim gerçek gücümüzü ortaya koymamıza yardım edecek. Şu an hazır durumdayız. Çok sıkı antrenmanlar yapıyoruz. Canımız çıkıyor diyebilirim. Sabah ve akşam 3'er saatlik çalışmalar yapıyoruz. İyi çalıştık ve bunun karşılığında da inşallah emeklerimizin karşılığını alırız açıklamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Azerbaycan Gürcistan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title