Haberler

Gomis'in derbi öncesi yaptığı gönderme, Fenerbahçelileri kızdırdı

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Issiar Dia, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi bir araya geldi. Gomis, yaptığı paylaşımla Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.

Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Asırlık çınarların sahada kozlarını paylaşacağı bu dev derbi öncesinde iki takımın eski futbolcuları buluştu.

Galatasaray'da attığı gollerle taraftarın adeta sevgilisi haline gelen Bafetimbi Gomis ile bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Issiar Dia beraber vakit geçirdi.

"ASLANLAR GİBİ SAVAŞ GALATASARAY"

Bafetimbi Gomis, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Dia ile beraber çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşırken, derbiye ilişkin yorumda bulundu.

Gomis, fotoğrafın altına yaptığı yorumda şu ifadelere yer verdi;

"Bugün derbi günü! İki Türkiye sevdalısı Galatasaraylı ve Fenerbahçeli (Issiar Dia) geçen hafta Dubai'de karşılaşınca doğal konu büyük rekabete geldi. Dia "En büyük Fener" diyor ama benim cevabım belli: Fener ağlama! Aslanlar gibi savaş Galatasaray #hedef23"

Gomis'in derbi öncesi yaptığı gönderme, Fenerbahçelileri kızdırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bafetimbi Gomis Galatasaray Issiar Dia Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

bu beyinsiz mi fener ağlama diyorr.

6
23
yanıtYanıtla
metin:

sen kendi işine bak gomismisin ne ayaksın sanane gs den çok gs hayranıysan gel ges de görevli ol hadi naaaşşşş fb size iyi ders verecek merak etmeyin skor fb 2 gs 0

5
23
yanıtYanıtla
recep:

skor 1-1 havaya konuşuyorsun

yanıt5
yanıt2
Ferdi:

Ne oldu atmaci at at belki tutarsin ampul

yanıt0
yanıt0
GS:

? DUYMADIM NE DEMİŞTİN ?

yanıt11
yanıt0
Vipeout:

Ağlama Ln 1-3 oldu hahahahaha

yanıt14
yanıt1
Halil:

Puahhhhhhhhhh

yanıt0
yanıt0
metin:

cl ligi diyorum başka bi şey demiyorum 14 gol hahapuhahahaaa cinconlular boş yapmayın naaaşşşşşş

yanıt0
yanıt0
gülelim bari:

gomis vurgu gol oldu. . .

12
0
yanıtYanıtla
AYŞE:

ADAMSIN

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title