Haberler

Giresun Denize Giren Iki Arkadaş Kayboldu

Denize giren iki arkadaş kaybolduGİRESUN'un Tirebolu İlçesi'nde denize giren ancak akıntıya kapılan 18 yaşındaki Ümit Kılıç ile Onur Öztürk kayboldu.

Denize giren iki arkadaş kayboldu

GİRESUN'un Tirebolu İlçesi'nde denize giren ancak akıntıya kapılan 18 yaşındaki Ümit Kılıç ile Onur Öztürk kayboldu. Bölgede Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait helikopterin havadan, dalgıçların da denizden arama çalışmaları sürüyor.

İlçenin Yılgın Köyü'nde bulunan plaja giden Ümit Kılıç ile Onur Öztürk akşam saatlerinde serinlemek için denize girdi. Bir süre yüzen Kılıç ile Öztürk denizin dalgalı olması nedeniyle akıntıya kapılarak kayboldu. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine Sahil Güvenlik, AKUT ve Giresun Belediyesi'ne bağlı dalgıçlar sevk edildi. Ekipler arama çalışmalarını denizden sürdürürken, Sahil Güvenlik Komutanlığına ait helikopter de çalışmalara havadan destek verdi. Denizin bulanık olması nedeniyle arama çalışmaları güçlükle yürütülürken olayı haber alan gençlerin aileleri de plaja gelerek gözyaşı döktü. Yaklaşık 3 saat süren çalışmalarda kaybolan gençlere ulaşılamazken ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı Onur Öztürk Tirebolu Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title