Haberler

Gençlerbirliği evinde Kayserispor'u 2-1 mağlup etti! Süper Lig'in en genç gol atan ismi Emre Demir oldu

Güncelleme:

Süper Lig'de 11. hafta maçında Gençlerbirliği evinde Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Kayserispor'un golünü atan 15 yaşındaki Emre Demir, Süper Lig'in en genç gol atan futbolcusu oldu.

Eryaman Stadı'nda oynanan mücadelede Gençlerbirliği sahasında ağırladığı Kayserispor'u 2-1 yendi.

Mücadelede konuk ekip Kayserispor'un golünü 71. dakikada Emre Demir atarken, Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Giovanni Sio ve 81. dakikada Bogdan Stancu kaydetti.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği puanını 10'a yükseltirken, Kayserispor 7 puanda kaldı.

Gençlerbirliği evinde Kayserispor'u 2-1 mağlup etti! Süper Lig'in en genç gol atan ismi Emre Demir oldu

Süper Lig'de en genç yaşta gol atan futbolcular:

1- Emre Demir / Kayserispor (15 yaş, 10 ay)

2- Enes Ünal / Bursaspor (16 yaş, 3 ay)

3- Batuhan Karadeniz / Beşiktaş (16 yaş, 4 ay)

MAÇIN GOL DAKİKALARI

14. dakikada Gençlerbirliği 1-0 öne geçti. Sio'nun ceza sahası dışından yaptığı vuruşta Abdennour'a da çarpan top ağlarla buluştu.

71. dakikada konuk ekip 15 yaşındaki Emre Demir'in golüyle beraberliği yakaladı. 17 yaşındaki Nurettin Korkmaz'ın soldan cezasına çevirdiği top savunmaya çarptıktan sonra Emre'nin önünde kaldı. Emre'nin sol çaprazdan yaptığı vuruşta top filelere gitti: 1-1. 15 yaşındaki Emre, Süper Lig tarihinde gol atan en genç futbolcu oldu.

81. dakikada Gençlerbirliği, Stancu'nun golüyle yeniden öne geçti. Erdem Özgenç'in sağ kanattan ortasında Sio topu kafayla Stancu'ya indirdi. Stancu'nun vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-1.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Kayserispor Emre Demir Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (11)

Adınızı Yazın:

sizde inandınızmı buna bu çocuk ortaokul 8 emi gidiyor

3
4
yanıtYanıtla
FETTAH:

Hormonlu bu bilader benim oğlumunda arkadaşı vardı halter çalışıyordu 15 yaşlarında böyleydi ama boyu bu kadar uzun değildi. . .

yanıt1
yanıt0
Topunuz gelin:

Geçen hafta Fenerbahçe’ye karşı tesadüfen galip geldikleri anlaşılmış oldu

2
0
yanıtYanıtla
Turgutt:

Kayserspor , Kayseri''de süperlig takımlarını , tam takım , doğru kadro ile çıktığı Zaman her takımı yener iddaa. . . !Djedje ''kadro dışı doğru karar dı. . . . !Bülent bu konuda yanlış yapıyor . . . ?15 puan üzeri ilk yarı KS u ligde tutar . . ,

yanıt1
yanıt1
Turgutt:

Kayserspor , Kayseri''de süperlig takımlarını , tam takım , doğru kadro ile çıktığı Zaman her takımı yener iddaa. . . !Djedje ''kadro dışı doğru karar dı. . . . !Bülent bu konuda yanlış yapıyor . . . ?15 puan üzeri ilk yarı KS u ligde tutar . . ,

yanıt0
yanıt0
Aslan:

5 milyon euro luk falcao nun yaptığı işi rahatlıkla yapar

1
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Geleceğin yıldızı olacak Emre Demir.

2
0
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

15 yaşında akıl edip o topu kapması futbol zekasını gösteriyor, kontrolü güzel, vurduğu yer çok iyi, hızı harika. . . Kayseri için büyük kazanç, bazen yenilirken bile kazanırsın dedikleri türden bir maç olmuş. . Kayseri düşmemeye oynuyor devre arasında emre karşılığında istedikleri futbolcuları versek bütün boşluklarını tamamlasalar üstüne de para versek alınır mı acaba ?:) düşerseler maddi kayıpları daha fazla olacak, geriye çıkmaları ayrı bir maliyet. . .

1
0
yanıtYanıtla
Adil:

Bülent hoca Djedje oynattığı müddetçe Kayserspordan hiç bir şey olmazzz. Takım eksik oynar . ??. . .

1
0
yanıtYanıtla
Terim:

Yönetime talimat verdim ocakda bizim

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title