Haberler

Ulan İstanbul'un Set Aşkı Gerçek Oldu

Güncelleme:

'Ulan İstanbul' dizisiyle yıldızı parlayan Kaan Yıldırım ile dizide konuk oyuncu olarak yer alan Muhteşem Yüzyıl'ın Aybige Hatunu Ezgi Eyüboğlu aşklarını ilan etti.

Son dönemin en sevilen dizilerinden ' Ulan İstanbul'la bir anda yıldızı parlayan Kaan Yıldırım ile Muhteşem Yıldız dizisiyle ünlenen, Ulan İstanbul dizisinde de konuk oyuncu olarak yer alan Ezgi Eyüboğlu sonunda aşklarını ilan etti.

BİRLİKTE FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTILAR

Çift, birlikte çıktıkları Amsterdam tatilinden fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

Ezgi Eyüboğlu, Melisa Sözen'in eski eşi Ali Yücesoy'dan geçen yaz ayrılmıştı. Eyüboğlu, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Aybige Hatun rolüyle akıllara kazınmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Ezgi Eyüboğlu Ulan İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (28)

İranlıMobil-IOS:

Geri zekelının biri ahirette bahs etmiş , akıllı ol oğlum bu dünyada başka dünya yok.

1
144
yanıtYanıtla
kurtmobilWeb@haberler.com:

cok aptal bir haber

99
1
yanıtYanıtla
ABDULLAH YORGO SiRTAKiS...:

BENCE, , BU OYUNCU TAYFASININ PEK DiNLE IMANLI BiR ALAKASI YOKTUR, , SEYiRCiLERiN BU KONUYU iYiCE DÜSÜNMELERiNi, VE BU ARTiSTLERE ÖZENMEMELERiNi TAVSIYE EDiYORUM. . BU OYUNCULAR=SANKi HiC ÖLMEYECEKLERMiS GiBi SADECE ZEVKLERiNi DÜSÜNMEKTE, , AHIRETTEKi DURUMLARININ NE OLACAGINI, , HiC HESAP ETMEMEKTEDiRLER. . . DURUM COK VAHiMDiR. . .

67
6
yanıtYanıtla
Efo TefoMobil-IOS:

Bu ülke bu yüzden üçüncü dünya ülkesi ve Halkı hergün soyulup kandırılmayı hak ediyor

62
2
yanıtYanıtla
Kısmet fakiriMobil-ANDROID:

bu bos haberlerle gündemi meşgul etmeyin

61
0
yanıtYanıtla
DR-ANTi Virüs..:

BU ARTISTLERIN KANLARINDA=IMANSIZLIK MIKROBU, , AHLAKSIZLIK MIKROBU, , REZILLIK MIKROBU MEVCUTTUR. . . bu hastaliklar bulasicidir. . ve öldürücüdür, , insani öbür dünyada, , cehennemin taaaaa, , dibine kadar götürür.

51
4
yanıtYanıtla
mira:

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

36
4
yanıtYanıtla
kadir kıymetMobil-ANDROID:

son dakika haberinde verilen saçmalık ötesi bir haber .. (BIZE NEEEEEEEEE!! )

33
0
yanıtYanıtla
xyz:

bugün varsınız 3 bölüm sonra FISSSS. HEM BUNNAR KİM LO?

30
1
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Suna benim Aşkım daha büyük

6
23
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title