Haberler

Yeni Atanan Öğretmen, Ev Bakma Heyecanıyla Çıktığı Yolda Ailesiyle Uçuruma Yuvarlandı

Güncelleme:

Malatya'ya yeni tayin olan genç kadın öğretmen, babası ve erkek kardeşiyle ev bakmak için çıktığı arabayla 70 metrelik uçuruma yuvarlandı. Öğretmen ve babası hayatını kaybederken kardeşi ağır yaralandı.

Malatya'ya tayini çıkan 23 yaşındaki öğretmen, kardeşi ve babası, otomobille yaklaşık 70 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada genç öğretmen ve babası hayatını kaybederken, erkek kardeşi ağır yaralandı.

YENİ ATANAN ÖĞRETMEN BABASI VE KARDEŞİYLE YOLA ÇIKTI

Malatya'nın Kuluncak ilçesi Sofular Mahallesi'ndeki bir okula tayini çıkan 23 yaşındaki fen bilgisi öğretmeni Özlem Kılıç, babası ve erkek kardeşi ile ilçeye giderek ev baktı.

Babası Mehmet Kılıç'ın kullandığı araçla akşam saatlerinde dönüş için yola çıkan Özlem Kılıç evdekileri arayarak yolda olduklarını söyledi. Ancak aradan uzun zaman geçmesine rağmen baba ve iki çocuğu eve dönmeyince anne telefondan eşi ve çocuklarına ulaşmaya çalıştı.

ANNE HABER ALAMAYINCA JANDARMAYA HABER VERDİ

Anne daha sonra polisi arayarak yardım isteyince ekipler çalışma başlattı. Jandarma ekipleri de güzergahı kontrol ederek GSM sinyallerini takip etti. Baba Mehmet Kılıç'ın telefon sinyalinin Hekimhan - Malatya karayolunun 24'üncü kilometresi Kızılyarma mevkiinden gelmesi üzerine aramalar bu yöne kaydırıldı.

GENÇ ÖĞRETMEN VE BABASININ CESEDİ UÇURUMDA BULUNDU

Uzun süren aramalar sonucunda Mehmet Kılıç'a ait otomobilin 70 metrelik uçurumdan dereye uçtuğu belirlendi. Olay yerine AFAD ile sağlık ekipleri yönlendirildi. Mehmet Kılıç'ın cansız bedenine ulaşılırken 19 yaşındaki oğlu Oğuzhan Kılıç ise yaralı olarak bulundu. Yaralı genç ambulansla hastaneye kaldırılırken araçta bulunamayan Özlem Kılıç'ın cansız bedeni ise yaklaşık 2 saatlik arama sonucunda bölgeye yakın bir alanda bulundu.

YARALI KARDEŞİNİN DURUMU AĞIR

Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde yapılan çalışmaların ardından baba ve kızının cenazeleri Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaralı gencin durumunun ağır olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Kılıç Malatya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

İhtiyar Öğretmen:

Yola Çıkmadan Evvel,,Muhakkak Sadaka vermeliyiz,,Yol dualarını aslaa,,İhmal etmemeliyiz,,1 fatiha 3 ihlas ve 7 ayetelkürsi’yi okuyanlar,,huzur içinde yolculuk yaparlar,,Allah Rahmet Eylesin.

12
1
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

keşke,yol dualarını okumuş olsaydılar,,

6
6
yanıtYanıtla
M. ÖZTÜRK:

dayı sen gerizekalı mısın ölen ölmüş bi ocak sönmüş dediğin lafa bak. Nereden biliyorsun dua okumadan çıktıklarını sana vahiy mi geldi. Allah rahmet eylesin demekten aciz bi adamsın sen.

yanıt7
yanıt2
xxx:

aynen kesin ölmezlerdi. sen de ölmemek için dua et ölmezsin.

yanıt0
yanıt0
Selda:

Allah günahlarını affetsin. Yaralıya acil şifalar versin. Yakınlarına baş sağlığı dilerim.

11
0
yanıtYanıtla
ender han:

Rabbim sabır versin geride kalan annelerine çok zor :/ ama şu arabadan emniyet kemeri takılsa hepsi sağ çıkabilirdi.

10
0
yanıtYanıtla
..........:

ALLAH RAHMET EYLESİN

9
0
yanıtYanıtla
ENESSON:

Allah rahmet etsin gerçekten çok acı

9
0
yanıtYanıtla
EFENDİ:

emniyet kemeri. . . ?

8
0
yanıtYanıtla
tülin:

vade bittiyse demek ki

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title