Haberler

Gelin Adayı Solmaz, Kendisine Ait Olduğu Söylenen +18'lik Görüntülere Açıklık Getirdi

Güncelleme:

Sosyal medyada hızla yayılan ve kendisine ait olduğu söylenen +18'lik görüntülere açıklık getiren gelin adayı Solmaz, "O kişi kesinlikle ben değilim" dedi.

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın Global TV ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayan izdivaç programında gelin adayı Solmaz, kendisine ait olduğu öne sürülen +18'lik görüntülere açıklık getirdi.

"O KİŞİ KESİNLİKLE BEN DEĞİLİM"

Sosyal paylaşım sitelerinde büyük yankı uyandıran görüntülerin kendisine ait olmadığını belirten Solmaz, "Konuya açıklık getirmek istiyorum. O görüntüdeki kişi kesinlikle ben değilim. Bu kız bir kere daha benzer bir şey yaptı. Ailesine ulaştım. Delinin tekiymiş. Madde bağımlısıymış. Bu kız sürekli böyle videolar atıyor. Bu kızın kolları falan da kesik" dedi.

SEDA SAYAN DA HAK VERDİ

Solmaz'ın açıklamalarından sonra söz alan Seda Sayan da görüntüdeki kişinin Solmaz olmadığını belirterek "Solmaz öyle bir şey yapacak biri değil. Tanıyan herkes bu görüntülerdeki kişinin Solmaz olmadığını anlar" şeklinde konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Uğur Arslan Seda Sayan Magazin Haberler

500

Yorumlar (85)

Fatma:

Aman sankim cumhurbaşkani konuşmuş gibi görüntülere acıklık getirmişmiş sanki dünyanin en önemli şahsısın sen kimsinki cokte önemli deilsn kendini bulunmaz hint kuması sanan solmaz

79
6
yanıtYanıtla
Aperhawin:

Ülkenin o kadar derdi var bide solmazlamı ugraşsin

75
3
yanıtYanıtla
rus hoşafı:

ülkemız ınsanını bole onemsız ınsanlarla mesgul edıyorlar.

72
2
yanıtYanıtla
Ha ha:

Defol git cahil çingene sen kimsin ki bana ait değil diyorsun sen olmasan bile gozumde ondan farkın yok soyle okuma-yazma bilmeyen cahilleri ekranlara çıkartanlar utansin yazık lan yazik

71
3
yanıtYanıtla
Niyesordunki:

Gündeme neyle geleceğini şaşırdı bu gereksiz kız. Sen olsan bizene olmasan bizene sanki gözümüzde çok iyisinde bu haber sen olunca kötü olucan hey Allahım ya

63
4
yanıtYanıtla
ben:

yok nenemin basbaya kedisi

33
3
yanıtYanıtla
Rambo:

Doğru dur Seda abla, ama solmaz daha beterini yapar

33
2
yanıtYanıtla
kısaca ht:

Şunlarıda adam diye haber diye yayınlıyonuz

33
0
yanıtYanıtla
Yahmur sel:

Turkiyenin gundmi cokta onemli bunlar kimya

yanıt12
yanıt1
KISACA HT:

bizde bu beyinler oldugu sürece böyle haberler bizim için daha önemli çapsız şeyler

yanıt2
yanıt0
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title