Haberler

Gelin Adayı Hanife, Kendisine 'Şişman' Diyen Takipçilerine Hakaret Etti

Güncelleme:

İzdivaç programlarıyla adını duyuran ve geçtiğimiz günlerde akaryakıt istasyonunda işe başlayan gelin adayı Hanife, kendisine 'şişman' diyen takipçilerine hakaret etti.

İzdivaç programıyla adını duyuran gelin adayı Hanife Gürdal, kendisini eleştiren takipçilerine hakaret etti.

"GÖBEĞİMİ İÇİNE ÇEKMEM!"

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Hanife, "Ne kadar sal.. sal.. yakıştırmalar yapıyorsunuz arkadaşım. Şişmanım ben şişman. Kendimi bildim bileli o göbek üzerimde var, üstüne oturan kıyafetler giyince de daha belli oluyor. Rahatıma düşkün olduğum için zaten dar şeyler pek giymem göbeğimi de içine çekmem! Görmek istemeyen pislik atacak olan gözünü kapatsın. Bone fikride vermeyin artık ben her şeyi denedim olmadı saçım ağır geliyor ve kayıyor." ifadelerini kullandı.

Gelin Adayı Hanife, Kendisine Şişman Diyen Takipçilerine Hakaret Etti

POMPACILIK YAPMASIYLA GÜNDEMİ GELMİŞTİ

Sosyal medya hesaplarından para kazanmasına rağmen, çalışmaktan vazgeçmeyen Gürdal, Torbalı'daki bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak işe başlamasıyla gündeme gelmişti. Yıllarca farklı sektörlerde çalıştığını anlatan Gürdal, "Kadının yapamayacağı iş yok. Burada çok da olumlu tepkiler alıyorum. Hem artık sigortam var. İşimi de çok sevdim" diye konuşmuştu.

Gelin Adayı Hanife, Kendisine Şişman Diyen Takipçilerine Hakaret Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (78)

ADSIZ:

BU KADINIDA ADAM ETTİLER YA ÜNLÜ OLMAK İÇİN HERŞEY YAPTI VE YAPIYOR. BUNUNLA BAŞ ÖRTÜLÜ KADINI KÖTÜLEME İSTEĞİ BUNA PARA ÜN VERELİM DESELER YARIN İÇ ÇAMAŞIRI DEFİLESİNE ÇIKAR.

38
0
yanıtYanıtla
cevo:

senin kadar bos insan görmedim hanife

36
0
yanıtYanıtla
Osman dag:

Kendisini niye bu kadar önemsiyor acaba hakaret etmeden önce kendisine bi baksın Türkiye nin senden daha önemli gündem leri var Bırak artık şu işleri Hanife git artık kaybol

35
0
yanıtYanıtla
Sıradan Bir Kul:

Dünya gereksiz insanlarla dolu

35
0
yanıtYanıtla
hkkt:

Senelerdir bu kadını manşetlerde görmekten bıktık yeter artık! Bakmayayım, görmeyeyim diyorsun ama yine karşına çıkıyor. . . Nedir bunun meziyeti? Ne yapmış da böyle her gün manşetlerde. Yeter artık yeter!

34
0
yanıtYanıtla
Ercan Gülşahin:

Bu kadının denemediği yol kalmadı, adından söz ettirmek için herşey yapar, yapıyoda

32
0
yanıtYanıtla
dsa:

bu haber sayfasını takip ediyordum saçma saçma haberler yapmaya başladılar

31
0
yanıtYanıtla
Aydinli..09:

Hicte sisman falan degil, ne kadar güzel ve sempatik birisi. Gerek yüzü olsun, gerek vücudu olsun tek kelimeyle harika. Dünyalar kadar öpücükler kendisine.

1
28
yanıtYanıtla
izmir:

bu müslümanmı acaba

24
5
yanıtYanıtla
pendikli:

İNSAN sen müslüman olsan o yorumu yapmasın izmirli nemal olduğun isminden belli

yanıt2
yanıt10
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title