Haberler

Gaspa Direnen Öğretmen Yerlerde Sürüklendi

Hastaneden detaylar- Öğretmen Pınar Polat'ın hastaneden çıkması Şişli'de görev yaptığı okuldan çıkan bir öğretmeni gasp eden motosikletli 2 kişi, direnen öğretmeni yerlerde sürükledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Hastaneden detaylar- Öğretmen Pınar Polat'ın hastaneden çıkması Şişli'de görev yaptığı okuldan çıkan bir öğretmeni gasp eden motosikletli 2 kişi, direnen öğretmeni yerlerde sürükledi.Feriköy Mahallesi Gediz Sokak üzerindeki Mahmut Şevket Paşa Ortaokulu'ndan evine gitmek üzere çıkan Pınar Polat (29) isimli öğretmen, telefonuyla konuşarak yürümeye başladı.Bu sırada Polat'a yaklaşan motosikletli şüpheliler, telefonu almaya çalıştı. Telefonu bırakmayan genç öğretmen, bir süre motosikletin arkasından sürüklendi.Telefonu alan şüpheliler olay yerinden kaçarken, Polat, dizlerinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince, olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç öğretmen, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Hastanede tedavi edilen öğretmenin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hastaneye gelen Polat'ın annesi, kızını bir taksiye bindirerek, evine götürdü.Polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Gediz Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title