Haberler

Gamze Özçelik yardıma muhtaç insanlara umut olmaya devam ediyor

Güncelleme:

Kendini hayır işlerine adayan eski oyuncu Gamze Özçelik, kurduğu yardım derneğiyle yurt dışındaki yardıma muhtaç insanlara umut olmaya devam ediyor.

Son dönemde adı sık sık yurt dışında yaptığı yardımlarla gündeme gelen Gamze Özçelik, bir kez daha yardıma ihtiyacı olanlara koştu.

"RABBİM SENDEN BÜYÜK SEVGİLİ YOKTUR BİZE"

Afrika ülkesi Kamerun'a giden Özçelik, buradaki fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşıp; "Beni masum gönüllerde arayın diyen Rabbim.. Seni mazlumun duasında, yetimin gülüşünde buldum. Artık senden büyük sevgili, yolundan büyük sevda yoktur bize..." notunu düştü.

Gamze Özçelik yardıma muhtaç insanlara umut olmaya devam ediyor

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

26 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Sanatçı başak burcudur. 60 kilogramağırlığında ve 173 boyunda olduğu bilinmektedir. Sanatçının göz rengi kahverengi, saç rengi sarıdır. Tülin Aybay ve Talat Özçelik'in kızları olan Gamze Özçelik Maltepe Anadolu Lisesinde okuduktan sonra Bilgi Üniversitesinde eğitim almaya başlamış ve 2000 yılında Miss Türkey yarışmasında ikinci seçilmiştir.

Gamze Özçelik yardıma muhtaç insanlara umut olmaya devam ediyor

Sanatçının sadece bir hayır defilesinde podyuma çıktığı bilinmektedir ve Popstar isimli yarışmada da sunuculuk yapmıştır. Sanatçının asıl kendini göstermek istediği yer podyum değil televizyon programları ve dizilerdir. İlk olarak 1998 yılında, Eyvah Kızım Büyüdü adlı yapımla T.V. dizilerine adım atan oyuncu, Cinler ve Periler, Tatlı Hayat, Serseri gibi T.V. yapımları ile kariyerine devam etti. 2004 yılında, Hırsız Var adlı ilk sinema yapımında oynadı. Bu filmde Haluk Bilginer, Mehmet Ali Erbil gibi deneyimli oyuncularla çalışma fırsatı yakaladı.

Gamze Özçelik yardıma muhtaç insanlara umut olmaya devam ediyor

Seni Seviyorum adını taşıyan bir tiyatro oyununda oynamış olan Gamze Özçelik kariyerine Arka Sokaklar dizisinde devam etmiştir. Dizileri arasından Tatlı Hayat, Serseri ve Fatih adındaki diziler ile büyük ün toplamıştır. Sanatçı 2004 yapımı olan Hırsız Var adlı sinema filminde de oynamıştır. Ayrıca Buzdans adlı ve Türkstar adlı programlarda ise sunuculuk yaptığı bilinmektedir. Arka Sokaklar dizisinde uzun süre oynayan Gamze Özçelik oyunculuğuna da bu dizide de kendine hayran bıraktı. Haziran 2008'de Uğur Pektaş ile evlenmiş olan Özçelik bu evlilikten Mehmet Pektaş'ı dünyaya getirmiştir. Sanatçıların evliliği ise 2011 yılında son bulmuştur. 2013 yılında Fatih dizisinde rol aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Instagram Kamerun Afrika Haberler

500

Yorumlar (64)

bjk:

kadın zamanında yaptıklarını anca başını kapatarak konuyu kapatabildi malesef böyle bir topluma dönüştük hayat kadınıysan cehennemde yanarsın fakat başı açık hayat kadınıysan eski hataların her yerde yüzüne vurulur fakat hayat kadınlıgına tövbe etmiş biriysen ve başını örttüüysen kimse sana bulaşmaz ve derler ki olur hatalar olur nur yuzlu olmussun der geçerler Allahım bizleri dini kullananlardan korusun. .

6
29
yanıtYanıtla
vatandaş:

eski yaşantısına devam etse daha mı mutlu olacaksın. ?

yanıt17
yanıt0
İsa:

ilk taşı hiç günahı olmayan atsın!

yanıt7
yanıt1
ANTİBİOTİK:

Niye bir insanın kapanması senin bu kadar zoruna gitti. İnsanlar hakkında hüküm verme yetkisini kim verdi sana.

yanıt0
yanıt0
sibo:

Kadın eski hayatına devam mı etsin istiyorsun?Öyle mi mutlu olacaksın. Sen bir hatandan dolayı pişman olduğunda insanlar senin kıçına tekme vurmuş inanmamışlar dışlamışlar belli ki kin ve öfke dolusun. Kadın pişman ve değişmiş siz nasıl müslümansınız ya he. Nasıl insansınız. Bir kadın yada bir erkek pişman olup örtü takıp hakikate yürüyemez mi? Sen cennet den el sallarsın o zaman doğru.

yanıt7
yanıt0
hakan:

onun tövbesi sana niye koydu anlamadım tövbe kabısı herzaman açıktır ama sizin gibi müslümanlığı kalbim temiz bana yeter olarak algılayan zavallılar bunu bilmez tabi

yanıt3
yanıt0
bjk mışşşşşşşşşşşşşş:

kalbini yarıp baktınmı

yanıt1
yanıt1
Ali:

Allah kendisine şirk koşmanın haricinde butun gunahlari affedebilecegini soyluyor.yeter ki samimi bi sekilde tovbe edip allah yoluna girelim.

yanıt2
yanıt0
AD SOYAD:

HERKESİ KENDİN GİBİ ZANNETME

yanıt1
yanıt1
ASLI:

DÜNYADAKİ TÜM DİNLER DÜNYAYI YÖNETENLERİN HALKLARI KONTROL ETMEK SÖMÜRMEK İÇİN UYDURDUĞU YALANLARDIR. 21. YÜZYILDAYIZ HER DUYDUĞUNUZA KÖRÜ KÖRÜNE İNANMAYIN DÜŞÜNÜN SORGULAYIN. DÜNYAININ EN GELİŞMİŞ EN YAŞANA BİLİR ÜLKELERİNDE DİNLERE İNANMAYANLARIN NÜFUSU YÜZDE YETMİŞİ GEÇMİŞ DURUMDA.

3
15
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title