Haberler

Galatasaray yönetiminden Fenerbahçe maçı için dev prim!

Güncelleme:

Galatasaray yönetimi, derbi maç için özel bir galibiyet primi belirledi. Galatasaray zorlu maçtan galip ayrılırsa yönetim, takıma 4 milyon lira galibiyet primi dağıtacak.

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yönetim özel prim uygulamasına gitti.

Futbol Arena'da yer alan habere göre sarı kırmızılı idareciler, Fenerbahçe derbisine özel olarak oyunculara galibiyet primi vermeyi kararlaştırdı.Galatasaray, Fenerbahçe'yi mağlup ederse yönetim, sarı kırmızılı takıma 4 milyon lira galibiyet primi dağıtacak.

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile yaptığı son 9 derbi maçtaki sonuçlar şöyle:

Sezon Maç Sonuç

2018-2019 FB-GS 1 - 1

GS-FB 2 - 2

2017-2018 FB-GS 0 - 0

GS-FB 0 - 0

2016-2017 GS-FB 0 - 1

FB-GS 2 - 0

2015-2016 GS-FB 0 - 0

FB-GS 1 - 1

2014-2015 FB-GS 1 - 0

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

GAZİ:

yazık la bu cincona

4
6
yanıtYanıtla
BJK:

Maç skoru 100% X2 tabi hakem karışmazsa ha ama fener 5 topu direkten döner GS tek şutu gol olur başka.

4
5
yanıtYanıtla
TENEKE:

yıllardır dediklerin fenerden yana tek şut goller hakemlerin kartları penaltılar top taç olur oyun devam eder gol atarlar kırmızı veremezler

yanıt2
yanıt2
...:

Çok yanlış tesbit birader derbi şansı hep FBden yanadır. Mesela BJK-GS maçlarında BJK canavar gibi oynar ama GS bi kere gelir gol olur. Dediğin durum BJK-GS maçında çok olmuştur ama hiçbir GS-FB maçında olmamıştır. BJK-FB maçlarındada BJK daha rahat oynar kazanır demiyorum ama normalde 5lik 6lık yapacağı maçı anca 2-0 kazanır Fener. . .

yanıt0
yanıt0
ahmet:

Milan Baros (2014): Onun çok muhteşem bir hoca olduğunu söylerlerdi ama çalıştıktan sonra gerçeği gördüm. Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var. Fatih Terim''''in maç öncesi taktik konuştuğunu hatırlamıyorum. Sadece rakibi yıkmak, parçalamak gibi şeylerden bahsederdi. Zaman geçti şimdi çirkef oldu hemde yanında üç fedaiyle. muhteşem mafya.

4
1
yanıtYanıtla
kebapçı selo:

Hagi''''nin kazandırdığı UEFA kupası''''nın kaymağını yıllardır Adana şalgamı ile yeyip 81 milyonla dalga geçen adamdır Fatih Terim namı diyar zımparator, pardon imPARATOR.

4
1
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

PARA İÇİN OYNAYANLAR BİR TARAFTA ŞEREFİ İÇİN OYNAYANLAR DİĞER TARAFTA.

3
0
yanıtYanıtla
mete:

Ancak şaka bir yana, Terim''''in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun bir süre almadı. . . Belki böyle bir plan başka yerlerde geçerli olabilirdi, ancak Milan''''da işlemezdi. işlemedi de, Milan''''da uzun süreli görev alabilmek için bundan çok daha fazlasına ihtiyaç vardı. pirlooo.

3
0
yanıtYanıtla
Türkmen beyi.:

Frank de Boer (2008): 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası''''ndan dolayı bana göre başı hâlâ göklerde, bulutların arasında geziyordu. Ama şunu söyleyebilirim ki, çok mükemmel bir antrenör değildi. Kendisi futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıktığını görmedim. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam anlamıyla gerçek bir megalomandı.

3
0
yanıtYanıtla
YUNUS:

falcaodan 2 gol bekliyorum

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title