Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim eski öğrencisi Bafetimbi Gomis'i istiyor

Güncelleme:

Florin Andone ve Mbaye Diagne'yi yeni sezonda kadrosunda düşünmeyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılı kulüple 2017-18 sezonunda hem şampiyonluk hem de gol krallığı sevinci yaşayan eski öğrencisi Bafetimbi Gomis'i istediğini yönetime bildirdi.

Galatasaray ile hem şampiyonluk hem de gol krallığı sevinci yaşayan Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis, yeniden sarı kırmızılı formayı giyebilir.

Arabistan takımlarından Al Hilal ile sözleşmesi sona erecek olan Gomis için teknik direktör Fatih Terim'in yeşil ışık yaktığı ve yönetime golcü futbolcunun transferi için istekte bulunduğu öğrenildi. Florin Andone ve Mbaye Diagne'yi yeni sezonda kadroda düşünmeyen Terim, Gomis'i Radamel Falcao'nun alternatifi olarak düşünüyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim eski öğrencisi Bafetimbi Gomis'i istiyorBafetimbi Gomis

GOL KRALI OLMUŞTU

2017-2018 sezonunda Galatasaray formasını giyen 34 yaşındaki oyuncu attığı gollerle taraftarların sevgilisi olmuştu. O sezon sarı kırmızılılarla şampiyonluk sevinci yaşayan Bafetimbi Gomis, ligde 29 kez ağları sarsarak gol kralığında zirvede yer almıştı.

21 MAÇTA 14 GOL ATTI

Fransız forvet, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de bu sezon forma giydiği 21 karşılaşmada 14 gol atıp, 4 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bafetimbi Gomis Mbaye Diagne Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

arda ne zaman imza atacak:

madem istiyodun niye yolladın gomisi yaw. iyice oyuncak ettin cimbomu. bi istiyo bi istemiyo ne diyem bilmem ki. neyse arda ne zaman imza atcek

6
6
yanıtYanıtla
Firat:

Galatasaray iyi para aldi ondan.. geri gelse belki bonservisiz gelir. Böyle ce hem parayi aldik hem de gomis bizde olacak. Bu ticaretdir.

yanıt3
yanıt1
GÖKTÜRK:

FATİH HOCA LİGLERİN OYNANMASINI İSTEMİYORDU HAKLIYDIDA. AMA ŞİMDİ SESİ ÇIKMIYOR NEDEN ACABA ŞİMDİ RİSK DAHA FAZLA

2
5
yanıtYanıtla
Seyfi ceren:

Ne yapsın adam gsyimi yönetsin futbol federasyonunumu yoksa ülkeyimi yönetsin imparator dedik diye kral olmadı ya

yanıt0
yanıt0
kim:

Hocam artik genç dinamik ve yerli ağırlıklı bir kadro kurma zamanı gelmedi mi doğru düzgün futbol izleyemiyoruz zaten 2000 futbolunu özlüyoruz hala hagiden başka yıldız mı vardı ne bu marka takıntısı bir iki tane olsa yeter

6
1
yanıtYanıtla
Serdar AGA:

Sen istiyonda taraftar istemiyor. Bu adam kupayı kaybettiğimizde feghuliyle gülüyordu.Takım kaybetmiş umurunda değil. Birde hasta Allah şifa versin.

4
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Bende dışarı çıkmak istiyorum ama çıkamıyoruz her istenen yapılırmı fatih efendi.

0
6
yanıtYanıtla
E:

Adamı boşu boşuna gönderdiniz şimdi almak için uğraşıyorsunuz inanın bu terim futboldan anlamıyor

3
3
yanıtYanıtla
yorumcu:

göndermedik. kendisi para için GS yi sattı! gelmesin şimdi de bi zahmet. .

yanıt2
yanıt2
ismail66:

bende zanetim Tanju Colak gelecek

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title