Haberler

    Galatasaray, Taraftarların Tepkisine Rağmen Ahmet Çalık'tan Vazgeçmiyor

    Güncelleme:

    Galatasaray yönetimi, sosyal medyada taraftarlar tarafından tepki gösteriliyor diye Ahmet Çalık transferinden vazgeçmeyeceklerini dile getirdi.

    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın, Ahmet Çalık için belirlediği 4 milyon Euro'luk bonservis bedeli, Galatasaray taraftarınca eleştiri konusu oldu. Milliyet'in haberibe göre, İrfan Can Kahveci'nin 1.7 milyon Euro'ya satıldığı bir dönemde Ahmet'in daha düşük bedelle transfer edilmesi gerektiğini belirten sarı-kırmızılılar, sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi.

    "MEDYA TEPKİ GÖSTERİYOR DİYE TRANSFERDEN VAZGEÇMEYİZ"

    Sarı-kırmızılı yöneticiler de, 22 yaşındaki futbolcunun potansiyeline dikkat çekerek, "Biz transfer etmezsek Beşiktaş bekliyor. Bize söz verildiği için öncelik bizim... Üstelik Ahmet Çalık kolay kolay sakatlanan bir futbolcu değil. Sosyal medya tepki gösteriyor diye bu transferden vazgeçmeyiz. Her fırsatta Galatasaraylı olduğunu söyleyen Ahmet, uzun yıllar bize hizmet edecektir" yorumunu yaptılar.

    BOYUNU DA ELEŞTİRDİLER

    Diğer taraftan yediği gollerin yarısından fazlasını kafa vuruşlarıyla kalesinde gören ve bu yüzden uzun boylu bir stoper gereksinimi olduğu belirtilen Galatasaray'da, Ahmek Çalık'ın 1.84'lük boyu da eleştiri konusu oldu. Yöneticiler, Riekerink'in futbolcuyu izlediğini belirterek, "Ahmet Çalık'la ilgili hazırlanan raporda futbolcunun iyi sıçradığına dikkat çekildi. Bu özellik ve Ahmet'in kolay kolay sakatlanmaması transfer için önemli kriterlerdi" ifadelerini kullandılar."

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Gençlerbirliği Galatasaray Ahmet Çalık Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title