Haberler

Galatasaray, Ryan Donk'a yeni sözleşme önerecek

Güncelleme:

Görev verildiğinde orta saha, stoper, hatta forvet fark etmeden oynayan ve elinden gelenin en iyisini yapan Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ryan Donk, Fenerbahçe derbisinin kahramanlarından olurken, ödülünü de kapmak üzere.

Galatasaray'da son dakika Ryan Donk gelişmesi. Görev verildiğinde orta saha, stoper, hatta forvet fark etmeden oynayan ve elinden gelenin en iyisini yapan Donk, Fenerbahçe derbisinin kahramanlarından olurken, ödülünü de kapmak üzere.Sezon sonunda mukavelesi bitecek olan 33 yaşındaki oyuncuya 1+1 yıllık yeni kontrat önerilecek.

Donk'un özellikle genç oyuncularla da yakından ilgilenmesi ve onları motive etmesi, teknik ekipten takdir topluyor. Yıllık 1.9 milyon Euro'ya oynayan Donk'un ücretinde ise indirim yapılması bekleniyor.

MURIQI'YE ADIM ATTIRMADI

Süper Lig kariyerinde en fazla (3) Fenerbahçe'ye gol atan Ryan Donk derbide Muriqi'e adım attırmadı. Son iki şampiyonluğa ön liberoda sergilediği performansla katkı sağlayan Donk, bu kez stoperde Fatih Terim'in kurtarıcısı oldu.

TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Donk, eski Beşiktaşlı Negredo'nun formasını giydiği Dubai ekibi Al-Nasr'dan gelen teklifi "Galatasaray'la konuşmadan kimseyle görüşmem'' diyerek reddetti.

GELECEK YIL 1.5 MİLYON EURO ALACAK

Fatih Terim, takımda en güvendiği isimlerin başında gelen Donk'la yola devam etmeyi düşünüyor. Yönetim de 34 yaşındaki deneyimli oyuncuya +1 yıllık yeni sözleşme önerme kararı aldı. Sezon sonunda Selçuk İnan'ın futbolu bırakacak olmasıyla Muslera takım kaptanlığına getirilecek, yeni ikinci kaptan ise Ryan Donk olacak. Bu sezon 21 maç sayısına ulaştığı için 2.2 milyon Euro kazanan Donk'un ücreti ise 1.5 milyon Euro seviyesine çekilecek.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Ryan Donk Haberler

500

Yorumlar (18)

HATTRİCK/BJK:

Sahada futbol yada futbolculuk yerine öküzlük sergilemeyi tercih eden bir futbolcu yaptı hareketlerin çoğu futbol kuralları dışında sertlik ve centilmenlik taşıyor .

1
35
yanıtYanıtla
İŞİNİZ GÜCÜNÜZ GSYE ÇAMUR ATMAK:

Hey bjkli. Sen onu bunu Bırak da, bizim agücünü 8-0 yendiğimiz sezon sizin de 6-0 ve 4-0 lık skorlarla yendiğinizi itiraf et bir zahmet. Hani bizimki şikeyse sizinki neden şike değil biraz bundan bahset. O yılın puan durumunu açıp 1-0’ın da gsyi şampiyon yaptığını bir araştır da gör. Yani cahilliği ve çirkefliği bırak. Kulaktan dolma bilgileri temizle. Kendin araştır ve gerçekleri gör. Sonra da elini vicdanına koy ve öyle konuş.

yanıt15
yanıt0
3 de size atarız no problem:

Bunu diyen adamın önceden quaresması, mafyatik takılmaya çalışan gökhan töresi vardı.

yanıt7
yanıt0
yıldızmış:

aptal olmayın bu adamla ŞL''nde ne yaptınız bu zamana kadar da sözleşme uzatıyosunuz. gerçi sizin hedefiniz lig dimi pardon unutmuşum!!!!

1
22
yanıtYanıtla
MIŞ MUŞ:

MAL HERALDE

yanıt5
yanıt1
MIŞYILDIZ:

Pardon sizin hedefiniz nedir. ya da hangi hedefinize ulastınız şimdiye kadar

yanıt10
yanıt0
duran tekerlek:

para verecekseniz bu adama verin. ücretini ne diye düşürüyorsunuz? son yıllardaki başarılarda bu adamın katkısı vardır. 3 milyon avro ya çıkarın. adamı ödüllendirin!

8
6
yanıtYanıtla
VEFA-ONUR-ŞAN-ŞEREF-DÜRÜSTLÜK-ADALET:

Adamın maaşı 1. 9, maç sayısı bonusuyla 2. 2 alıyor. Maaşı düşüyor çünkü seneye de uzun süre görev alması planlanıyor. Bonusuyla yine 1. 9 - 2''yi bulur. Yaş da önemli bir etken. Yönetim gönlünü hoş tutacak eylemleri gerçekleştirmiştir ona, için rahat olsun. Biz fenevbahçemiyiz ekmek veren eli ısıralım, oyuncumuza vefasızlık yapalım.

yanıt1
yanıt0
POYRAZ:

NORMALDE KENDİ EVİNDE YENİLMEMEK ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI DEĞİLDİR. fb YILLARDIR GS YE YİNE KADIKÖYDE YENİLMEDİK DİYE ŞAMPİYONLUK GİBİ KUTLAMALAR YAPTI. ARTIK KAÇ YILDIR KADIKÖYDE KAZANAMADIĞINIZIN HESABINA BAŞLAYIN 4 YILDIR KAZANAMIYORSUN KADIKÖYDE

9
2
yanıtYanıtla
CİMBOM:

TANK TANK

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title