Haberler

Galatasaray, Ozan Tufan'ın söylediği "Böyle bir şey olabilir mi ya?" sözünü tişört yaptıracak

Güncelleme:

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ın 3-1'lik mağlubiyet sonrası söylediği "Böyle bir şey olabilir mi ya?" sözlerinin yer aldığı tişörtler bastırma kararı aldı.

Galatasaray resmi hesaplarından ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 'ti'ye almaya devam ediyor.

Derbideki hakem kararlarını, "Böyle bir şey olabilir mi ya?" diye eleştiren Ozan Tufan'ın sözlerine Instagram hesabından gönderme yapıldı ve Donk-Falcao-Onyekuru üçlüsünün gol sevinçleri paylaşıldı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray yönetimi de 20 yıl aradan sonra Kadıköy'de Ülker Stadı'nda gelen derbi zaferini paraya dönüştürmeye hazırlanıyor. 3-1'lik Fenerbahçe galibiyetine özel tişörtlerin hazırlığı başlarken tişörtün ana unsuru ise Ozan Tufan'ın "Böyle bir şey olabilir mi ya?" sözü olacak. Yönetim, 'Yellow Friday' benzeri kampanyaya rekor katılım bekliyor.

Sarı-Kırmızılı kulübün 10 milyon TL'den fazla para kazanacağı tahmin ediliyor.

GÖNDERME DE YAPMIŞLARDI

Galatasaray'ın 20 yıl aradan sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçın ardından sarı-kırmızılı kulübün resmi twitter hesabından Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'a gönderme yapıldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalar yapan Ozan Tufan, hakem Halil Umut Meler'e tepki göstererek bir kaç kez, "Böyle bir şey olabilir mi?" ifadesini kullanmıştı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi twitter hesabı da Ozan Tufan'ın bu sözlerini tweetine de yaşayarak Onyekuru, Donk ve Falcao'nun attığı gollerden sonraki sevincini paylaştı ve; "Böyle bir şey olabilir mi?" şeklinde bir soru yöneltti ve bir anket paylaştı.

Galatasaray, Ozan Tufan'ın söylediği 'Böyle bir şey olabilir mi ya?' sözünü tişört yaptıracak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ozan Tufan Fenerbahçe Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (96)

YASLI KURT:

UNUTMAYIN KI , ULKEMDE EN AZ 15 MILYON FB TARAFTARI VAR. !!! AKILLI KONUSUN ŞİKESARAY

7
38
yanıtYanıtla
ULTRASLAN 45:

25 MİLYON GALATASARAY TARAFTARININ OLDUĞUNU DA BİL İSTEDİM TESCİLLİ ŞİKEBAHÇE

yanıt22
yanıt3
xx:

bos yasamis kurt akilli olsaydin fb li olmazdin bir iki kaldirimda musteri bekleyen kadin cocugunu gezdiren kadinin tuaf bakmasina ne bakiyon faise dermis senin yorumun da o gibi birsey yani sen kendini akillimi sandin aglamaya devam

yanıt13
yanıt2
GALATASARAYLIII:

BİZE NE LAN FENEV TARAFTARINDAN ZEVZEK

yanıt24
yanıt4
KarakanKa:

38 milyonda GALATASARAY taraftarı var gardaşım. Ne yapalım şimdi :)

yanıt8
yanıt0
böyle birşey olabilir mi yaa:

sizlere erol budandan gideceksen eğer kendin bilirsin yada uçurumun kenarında şarkısını armağan ediyorum. Bu arada bizi hiç alakadar etmez 15 melyon fenevliden.

yanıt5
yanıt0
DOĞRUCU DAVUT:

şikesaray mı şikebahçe mi? 3 temmuz sürecinde fb''den kimler tutuklandı (aziz yıldırım içeriye niye girdi? şike yapmadım dedi sonra yaptıysam takım için yaptım dedi. ama yöneticiler ne dedi yaptıkları kişiseldir fb ile alakası yoktur dedi sattı adamı :)) ). kaç senedir şampiyon olamadınız yönetim değiştirdiniz futbolcu değiştirdiniz yine olamadınız. sezona şampiyon biziz diğerleri sıralamayı belirlesin diyerek başlayıp ağlama bölümüne geldiniz. elinizde bize karşı savunacak hiçbişeyiniz kalmadı :)

yanıt9
yanıt2
Kenan:

21 sene sonra bebelere balon ama böylede çocuklar gibi sevinilmez gerçi Türkiyenin en büyük takımı FENERBAHÇEYİ yendiniz

10
34
yanıtYanıtla
HE TABİ HE:

21 SENEDİR BİZE YENİLMEMEK DIŞINDA HANGİ BAŞARILARINIZ VAR ÇOK MERAK EDİYORUZ

yanıt15
yanıt2
CİMBOMLU:

ÖVÜNDÜĞÜNÜZ 2 ŞEY VARDI BİRİ KADIKÖY GALİBİYETİYDİ DİĞERİ 6-0 KADIKÖYDE YENDİK SENEYE DE 6 TANE ATARIZ. . ELİNİZDE NE KALIYOR BAŞKA :D GÜLDÜRME YAHU EN BÜYÜK TAKIMMIŞ KAÇ SENEDİR ŞAMPİYON OLAMIYORSUN KAÇ SENEDİR ŞAMP. LİGİNE GİDEMİYOSUN KAÇ KUPAN VAR VE KAÇ YILDIZLISIN EY BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI. . . ÖYLE OLMUYO O İŞLER :D

yanıt16
yanıt1
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title