Haberler

    Arda Galatasaray ile anlaşamazsa Kasımpaşa'ya gidecek

    Güncelleme:

    Arda Turan'ın Galatasaray ile sözleşme imzalamaması durumunda Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile anlaşacağı iddia edildi.

    Arda Turan'ın sezonun geri kalanında hangi takımın formasını giyeceği merak konusu... 32 yaşındaki oyuncu, altyapısından yetiştiği ve kaptanlık pazubandını taktığı Galatasaray'da yeniden forma giymek için yanıp tutuşuyor. Öyle ki milli oyuncu, Başakşehir ile olan sözleşmesini feshedip bu uğurda ilk hamlesini yaptı. 2017-18 sezonun devre arasında Barcelona'da formaya hasret kalıp Türkiye defterini açan Arda Turan, yeniden İstanbul'a döndü. Bu takım taraftarı olduğu takım olan Galatasaray değil de Başakşehir olmuştu.

    TERCİHİ HEP GALATASARAY'DI

    Galatasaray'a dönmek istediğini her fırsatta açıklayan 32 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılıların kendisini istemediğini ve bu yüzden Başakşehir'e imza atmak zorunda kaldığını belirtmişti. 2017-18 sezonunun ikinci yarısında turuncu-lacivertlilerle 11 maça çıkan Arda, 2 gol ve 1 asistlik bir performans sergilemişti. Geçtiğimiz sezonu golsüz kapatan milli oyuncu, bu sezon da Başakşehir formasını 12 kez giydi. Arda'nın belki de kariyerinin dönüm noktası Galatasaray deplasmanında oynanan müsabaka oldu. Maçın başlama düdüğünden hemen önce Fatih Terim'in yanına gidip elini öpen, hocasına başarı dileklerinde bulunan 32 yaşındaki oyuncu, yeniden Parçalı'yı giymek için ilk adımını dün attı.

    İSTANBUL'DA KALMAK İSTİYOR

    Arda Turan da alternatif takımlarla görüşme kararı aldı. Galatasaray'dan gelecek habere pür dikkat kesilen 32 yaşındaki oyuncu, İstanbul'dan ayrılmak istemiyor. Buna gerekçe olarak ailesini gösteren başarılı oyuncu, kentin önemli takımlarından birisiyle flört halinde. Asist Analiz'in haberine göre; Kasımpaşa, Arda ile ciddi şekilde ilgileniyor. Oyuncu da Galatasaray olmazsa Kasımpaşa'da oynamaya sıcak bakıyor.

    İLK ADIMI TÜRK TELEKOM'DA ATTI

    Milli Takım döneminden dargın olduğu hocasının gönlünü alan oyucu, 11 Kasım'dan bu yana manşetleri süslemeye devam ediyor. O tarihten bu yana Galatasaray'a gideceği haberleri yapılan Arda Turan için henüz netlik kazanan bir şey yok. Gerekirse Parçalı'yı yeniden giymek için bedava bile oynarım diyen Arda, Başakşehir ile sözleşmesini feshedip sarı-kırmızılılardan gelen haberi beklemeye koyuldu. Fatih Terim'in demeçleri, transferin bittiğine dair yorumların yapılmasına sebep olsa da sarı-kırmızılıların 1 numarası Mustafa Cengiz'in gündemimizde yok açıklamaları kafa karıştırdı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Başakşehir Arda Turan İstanbul Haberler

    500

    Yorumlar (13)

    tarafsız:

    Bu gereksiz gazeteciye saldırdı ona rağmen nasıl bir lobisi hergün en az 4 , 5 haberi çıkıyor. Allah rızası için biri şunu alsın artık.

    12
    2
    yanıtYanıtla
    Sakaryalı hatun:

    GS,bunu, almamalı!!!

    10
    3
    yanıtYanıtla
    bursasporlu:

    tam sana göre bir takım var istanbulda Batuhan Karadenizde oynuyor TUZLASPOR pazartesi gel başla

    9
    0
    yanıtYanıtla
    Obican:

    İstanbuldaki gece klupleri başka hiç bir şehirde yok...arda istanbul dışında yapamaz o yüzden istanbullu bir takımda üsttüne para verir yine oynar...bide bu adamı artık haber yapmayın lütfen

    6
    0
    yanıtYanıtla
    bence:

    başakşehir şampiyonluğa oynuyordu orada bile yapamadı. kasımpaşa lig düşme potasında iyi oynayıp ligde tutarsa önü açılır ne ala ama yok kötü oynayıp kasımpaşa lig düşerse tamamen bittiğin resmidir bence bu risk alınmaz cimbomu zorlamaya devam

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Mhm:

    Türk futbolundan bu ahlaksızlar atılsın

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Ali yilmaz:

    Pantolon olmadi gömlek verelim gibi

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Serdar:

    Sakin ha ya avrupada basaramadi bizdemi basarili olucak top oyniyamiyor hep kendi atsin golleri Galatasaray a cok ziyani olur sakin ha

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Rıtvan alim:

    Beyler siz hiç hayatınızda küfür etmediniz mi hiç kavga etmediniz mi? Hayırdır oda sizin gibi bir inşam duygusuz bir robot değil kesinlikle alınmayı hakediyor bu adam giderken Galatasaray’a kazandırdığı parayı niye söylemiyorsunuz adamlığa gelince herkes ben adamım der kimse kendini eleştirmez arda Galatasaray’da bırakmayı hak eden bir futbolcu bir Fenerbahçe taraftarı kadar olmadınız adamlar Emre’yi başakşehirfen tekrar alıp oynattı. Ya siz???

    1
    1
    yanıtYanıtla
    hak:

    çöp toplamaya devam

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title