Haberler

Galatasaray'ın yeni transferi Florin Andone cezalı çıktı

Güncelleme:

Galatasaray'ın yeni transferi Florin Andone, Premier Lig'de gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza almıştı. Oyuncu cezasının 2 maçlık kısmını doldurduğu için kalan 1 maçlık cezası Kasımpaşa maçında çekecek.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, Rumen golcü Florin Andone'nin Brighton'da oynarken son maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu haftaki Kasımpaşa karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacağı belirtildi.

KASIMPAŞA MAÇINDA YOK

İngiltere Premier League'den kırmızı kart cezası bulunan 26 yaşındaki Florin Andone, Süper Lig'in 4'üncü haftasında Galatasaray'ın sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçta takımını yalnız bırakacak. Konuyla ilgili Galatasaray'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Galatasaray'ın yeni transferi Florin Andone cezalı çıktı

"3 MAÇLIK CEZANIN 2 MAÇLIK BÖLÜMÜNÜ TAMAMLADI"

"Yeni transferimiz Florin Andone, Premier League'de oynadığı son maçta gördüğü kırmızı kart sonrası İngiltere FA tarafından üç maç men cezası almıştı. İki maçlık bölümünü Man City ve Bristol Rovers karşılaşmalarında çektiği için Kasımpaşa maçının ardından cezasını tamamlayacak."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Kasımpaşa Haberler

500

Yorumlar (17)

KEBAPÇI SELEHATTİN:

Fatih abileri bi telefon eder ertelerler cezasını. Kendisi 4 maçlık cezanın karşılığını sene sonu şampiyon olarak alacak nasolsa. Ağlamayana kupa yok. Mağdur edebiyatını sever Faith, Bodrum''dan bilirim.

7
19
yanıtYanıtla
...:

Senin algını yesinler. . Müttezel herif!!

yanıt5
yanıt2
BELHANDA FALCAO NZONZO SERİ LEMİNA:

KUDURUN:)

yanıt8
yanıt4
fb li eray:

ne kadar saçma:. . farklı bir ligde cezanın sıfırlanması gerekir. diyelim 3 maç değil de 16 maç ceza alsaydı ne olacaktı. ilk yarıyı kapatacaktı. . . . saçma ve anlamsız. . . . yeni takıma transfer olan futbolcunun eski takımdaki cezası bağlayıcı olmamalı. . . zira ligler farklı , takımlar farklı. . . anlamsız. . . saçmasapan bir şey. . . . .

16
4
yanıtYanıtla
gs li seray:

baska takimin adini kullanarak yorum yapma cinconlu. . . .

yanıt1
yanıt1
CANMEN:

DIMI. . . HADI AVRUPA LIGLERINI ANLARIMDA. . .

yanıt0
yanıt0
XX:

O zaman daha saçma olurdu. Çünkü burda ceza verilen oyuncunun kendisi. Senin dediğinin gibi 16 maç ceza alsa sonra buraya gelip oynasa sence bu bir ceza olur muydu?

yanıt0
yanıt0
CAPS:

Hangi işimiz doğru ki Allah''tan muhterem hocamız her yere yetişiyor.

4
5
yanıtYanıtla
KEBAPÇI SELEHATTİN:

sen önce müptezel yazmayı öğren köle

2
6
yanıtYanıtla
uags:

Bizi neden hep kazıklıyorlar anlamıyorum adam alırken bizim yöneticilerimiz neden araştırma yapmazlar. . . İşimiz gücümüz gizli kapaklı işler onu bedava göster diğerinin bonservisini az göster. . . Eski başkanın parasını ödeme biz nasıl bir takım olduk böyle yaa.

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title